• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.12.2016

11:36

RUSI NIKOM NE OSTAJU DUŽNI! Lavrov predložio proterivanje 35 američkih diplomata!

Vesti

RUSI NIKOM NE OSTAJU DUŽNI! Lavrov predložio proterivanje 35 američkih diplomata!

Podeli vest

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da su optužbe SAD o mešanju Rusije u njihove izbore neosnovane i predložio proterivanje 35 američkih diplomata

Lavrov je rekao da Moskva neće ostaviti uvodjenje novih sankcija SAD Rusiji zbog navodnog hakovanja sajtova i imejlova američke Demokratske partije bez odgovora, prenosi Sputnjik.

Ministarstvo spoljnih poslova je predložilo predsedniku Vladimiru Putinu da 31 zaposlenog u ambasadi SAD u Moskvi i četiri radnika američkog konzulata u Sankt Peterburgu proglasi za "persone non grata", rekao je Lavrov.

Odlazeći američki predsednik Barak Obama je u četvrtak potpisao dekret o uvodjenju novih sankcija Rusiji zbog mešanja u američke predsedničke izbore i naložio proterivanje 35 ruskih diplomata iz ruske ambasade u Vašingtonu i konzulata u San Francisku, dajući im rok od 72 časa da sa porodicama napuste SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mrsa

pre 7 godina

Rusi treba sve te američke džukele da oteraju.

nati

pre 7 godina

Obamina apsurdna odluka je usledila iz ocaja i nemoci,vi niste ni ocajni ni nemocni,vi vladate situacijom i pravi ste kraljevi.Neka i vasa odluka bude u tom kraljevskom duhu kakva god bila.\n

dragan

pre 7 godina

Lavrov je pozurio u izjavi, ponekad kao nas inostranih poslova. Ali se pitaju glavni.

Marcco

pre 7 godina

... zbog mešanja u američke predsedničke izbore... pa kad bi mi koristili iste kriterijume, ne bi ni jedan zapadni diplomata ostao u Beogradu. U stvari, teško da bi i neka kafe kuvarica ostala u stranoj ambasadi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija