• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT

30.12.2016

13:44

PUTIN ŠOKIRAO ZAPAD: Nećemo da proterujemo diplomate, nismo mi Amerikanci!

Vesti

PUTIN ŠOKIRAO ZAPAD: Nećemo da proterujemo diplomate, nismo mi Amerikanci!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin iznenadio je danas celu zapadnu javnost izjavom da njegova zemlja neće uzvratiti Amerikancima istom merom i proterati 35 njenih diplomata

 

 

Predsednik SAD Barak Obama je naredio proterivanje iz zemlje 35 ruskih diplomata i kada se očekivao istovetan odgovor najveće zemlje sveta, Putin je pokazao drugačije lice Amerikancima.

- Iako zadržavamo pravo na odgovor istom merom, ali se neće spustiti na nivo neodgovorne kuhinjske diplomatije. Mi ćemo načiniti nove korake da obnovimo rusko-američke odnose, zasnovane na osnovama koje je usvojila administracija novog predsednika Donalda Trampa - rekao je Vladimir Putin u saopštenju koje je objavio Kremlj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SuverenaAnonimka

pre 7 godina

Хвала Богу. Неизмерно паметан човек. Благослов и њему и свему што је његово

Ljube

pre 7 godina

Sjajna reakcija, to je amerima teži udarac nego da su odgovorili istom merom jer su celom svetu pokazali ko je bad boy a ko želi mir i saradnju

Jovan Novljanin

pre 7 godina

Šta reci nego bravo za velikog presednika Putina.Takve odluke donose samo pravi civilizovani drzavnici.Mi Novljani necemo nikad biti za Nato.

Lala iz Banata

pre 7 godina

...." На иде стара закрпа, на "НОВУ ХАЉИНУ "...!! То је Православље..!

cica draza

pre 7 godina

PAMETNO, sa tim pokazuje PUTIN MOC I PAMETNU POLITIKU ZIVELA RUSIJA I SRBIJA

Teodora

pre 7 godina

Alal vera, Putine! Taj tvoj udarac ima znatno veću snagu, i znatno je delotvorniji, nego Obamin. Sad si kupio Trampa zanavek. I ne samo njega, nego i sve te službenike američke ambasade u Rusiji. Koji gospodski potez, čoveče!!! Tako rade mudri.

dragan

pre 7 godina

Promisljeno i ispravan postupak. I onako ce ih zameniti dolazeca administracija. Pa neka ih oni menjaju ako su to zasluzili.

Milan123

pre 7 godina

"Šokirao zapad" a mene je.odiševio. Veličanstven odgovor američkim bitangama. Sada moje poštovanje predsednika Risije, prelazi u bezgranično oduševljenje. Živio nam predsedniče Vladimire Putine, dugo, dugo za sreću ruskog naroda, i svih drugih naroda ove planete.

bubasvaba

pre 7 godina

KO zna on zna i nije nobelovac za mir toliko o tome i ovo je suvišno jer nobelovac treba da dobije sad i NOBLESOVU nafradu.

Tako lako

pre 7 godina

To Care,tako radi prava vlast.obama odlazi porazen na svim poljima.

milutin mijajlovic

pre 7 godina

TO JUNACINO tako radi svetski covek a ne kao neki placljivci kojima se svet rusi pred ocima ali takvi drugom vide dlaku u jajetu a sebi nevide ni banderu da im stavis . SVAKA CAST LEGENDO N HVALA BOGU STO POSTOJIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Car Putin

pre 7 godina

Путин је велики државник, највећи и најбољи, али је пре свега човек, руска душа, не могу они толико да му напакосте колико он може да им опрости и да иде даље у победу.

kole66

pre 7 godina

,,Nobelovcu" Obami preporucujem.da po odlasku sa mesta predsednika pod hitno NAUČI DA IGRA ŠAH i da pod uslovom da pobedi dozivi osecaj zadnjeg poteza u partiji MAT.

aeksa

pre 7 godina

to je pravi presednik a ne obama poslednji tryaj koristi da se sveti . . . . . .

mr burns from simpsonsr

pre 7 godina

nisam rusofil ni putinovac, ali mi je ovo zagrejalo dusu, toliko ruski potez

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija