• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.12.2016

20:30

PAPA FRANJA PORUČIO: Omogućiti mladima da sanjaju i bore se za snove!

Vesti

PAPA FRANJA PORUČIO: Omogućiti mladima da sanjaju i bore se za snove!

Podeli vest

Papa Franja pozvao je večeras u svojoj poruci lidere da učine više kako bi mladi ostvarili svoje snove i pronašli mesto u društvu

U poslednjem pojavljivanju u javnosti ove godine, na službi u bazilici Svetog Petra, papa je rekao da se moraju otvoriti vrata za mlade ljude "kako bi oni mogli da sanjaju i bore se za svoje snove", prenosi Rojters.

- Ostavili smo naše mlade ljude bez mesta u društvu zato što smo ih polako gurali na margine javnog života, terali ih da migriraju ili da mole za poslove koji više ne postoje ili im ne obećavaju budućnost - rekao je papa. 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija