• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.01.2017

09:36

(VIDEO) SNIMLJEN TERORISTA IZ ISTANBULA! Ovo je kreten koji je u noćnom klubu pobio 39 ljudi!

Vesti

(VIDEO) SNIMLJEN TERORISTA IZ ISTANBULA! Ovo je kreten koji je u noćnom klubu pobio 39 ljudi!

Podeli vest

Terorista za koga se verovalo da je bio prerušen u Deda Mraza, a koji se vidi na snimku je jedan od napadača u turskom klubu Reina, koji se desio noćas tokom dočeka Nove godine, kada je poginulo najmanje 39 ljudi

Ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Sojlu izjavio je jutros da je među 39 žrtava napada, koji se desio u noćnom klubu "Reina" u Istanbulu gde je bio organizovan doček Nove godine, 15 ili 16 stranaca.

- Samo je 21 telo do sada identifikovano - rekao je Sojlu i dodao da je u toku potrga za napadačem, prenosi Rojters.

Sojlu je novinarima kazao da je među ubijenima petoro turskih državljana, kao i da je 69 ranjenih prebačeno u bolnice.

Guverner Istanbula Vasip Šahin izjavio je da se radi o aktu terorizma.

Klub "Reina", gde je izvršen napad, nalazi se u četvrti Ortakoj, u distriktu Bešiktaš, javile su turske TV stanice i prikazale snimke na kojima se oko kluba vide policijske snage i ambulantna vozila.

U trenutku napada, po različitim procenama, tu se nalazilo se između 500 i 700 ljudi. Neki su se, kada je otvorena vatra, u panici bacili u vode Bosfora.

(VIDEO) SNIMAK NAPADA OTKRIVA JEZIVU ISTINU: Terorista u crnom pobio obezbeđenje kluba i POČEO MASAKR

Turski mediji se u svojim izveštajima i dalje ne slažu u tome da li je bio jedan ili dvojica napadača.

Turska državna agencija Anadolija javila je da je bio jedan napadač.

Privatna turska televizija NTV, međutim, navodi da su bila dvojica napadača, od kojih je bar jedan bio obučen u odeću Deda Mraza, kao i da su nosili oružje "dugih cevi".

Privatna agencija Dogan tvrdi, pozivajući se na izjave očevidaca, da su napadači "govorili arapski".

Na istanbulskim ulicama je u novogošnjoj noći bilo raspoređeno 17.000 policajaca, nakon serije terorističkih napada, koje su izvodili kurdski militanti i sledbenici Islamsek države.

 

TURSKI PREMIJER JILDIRIM: Napadač NIJE bio obučen kao Deda Mraz?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

I pored apela da se ne ide na veca sakupljanja jer su teroristi najavili svoje namere opet je zatajila policija!!!!!!!!!!!!!!! 17000 policajaca ?????????????? Gde je kontrola na ulazima bila ?????????????

BorisDe

pre 7 godina

Kad turci ubijaju neduzne Kurde civile na visokim pozicijama onda to nije terorizam a kad ti isti Kurdi uzvrate e onda je to nevidjeni teror! Dvolicni turcini.

nikolajevic

pre 7 godina

meni je sve ovo jako sumnjivo , pogotovo ubica maskiran u Deda Mraza , pa onda privatna medijska agencija koja je u vezi sa zapadom i koja odmah plasira da su ubice govorile arapski , pa onda informacija da je prva zrtva devojka koja je izraelka . Mislim da jedino slepac ne shvata o cemu se tu radi , sve je to nekakav strateski aranzman paket od Dzordz Sorosa , Dzon Mekejna , Nato i Cia , isto kao i ubistvo ruskog ambasadora i rusenje aviona sa ruskim horom .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija