• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.01.2017

19:10

SEKRETAR DONALDA TRAMPA NAJAVIO: Čim stupi na dužnost predsednik će ukiniti mnoge Obamine propise!

Vesti

SEKRETAR DONALDA TRAMPA NAJAVIO: Čim stupi na dužnost predsednik će ukiniti mnoge Obamine propise!

Podeli vest

Sekretar Donalda Trampa za medije kaže da će Tramp prvog dana po stupanju na dužnost ukinuti brojne propise koje je uveo Barak Obama, prenosi CNN

Kako se navodi, Tramp će odmah ukinuti brojne propise koje je Obamina administracija donela u proteklih osam godina, a koje ometaju ekonomski rast i otvaranje novih radnih mesta.

Sekretar za medije je naveo da je to samo jedan od dva poteza koje će Tramp preduzeti odmah nakon stupanja na dužnost, ali nije precizirao na šta se to tačno odnosi.

CNN podseća da je Tramp kritikovao Obamine propise koji se odnose na imigraciju, energetiku i spoljne poslove, ali sekretar je kazao da će Tramp započeti i reforme koje će uvesti neke novine u Vašington, poput smanjenja broja članova administracije.

- Ukoliko želite da budete u Trampovoj administraciji, morate da služite ovoj zemlji, a ne samom sebi- rekao je on.

Ustvari, nezavisni analitičari tvrde, da je ovo samo stidljiva najava onoga što će Tramp uraditi a od čega će se bukvalno tresti Cela Amerika(?!)

TRAMPOV PR BELE KUĆE: Izveštaj FBI o navodnom ruskom hakovanju, politički motivisan!

TRAMPOV ODGOVOR NA OBAMINE SANKCIJE RUSIJI: Vreme je da naša zemlja krene ka boljim stvarima!

ANTIRUSKA PARANOJA U AMERICI: Prete i Trampu ako povuče odluku o proterivanju diplomata!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav Lakic

pre 7 godina

crnac je sluzio poslusno kao pavi boy beloj hohstaplerskoj oligarhiji koja ga je godinama spremala za tu fotelju. to moze da se na internetu proveri. ova figura je radio iskljucivo za oligarhiju i zbog verne sluzbe boya vec napocetku dobijo nobelovu nagradu pre nego sto svet vide njegove vampirske zube. sad je gotov...i napolje. Trump mora bar 70% gluposti Obame da skine.

Sasa

pre 7 godina

Nece samo da se trese amerika...nego i islamisti...evropa...hravati...siptari...vec se tresu....

Lala iz Banata

pre 7 godina

Не само укунути Обамине "прописе" - него га затворити и утамничити због ПОЛИТИЧКОГ КРИМИНАЛА и изазивања ратова у свету..,то што је кажњиво и по америчком закону...!! Док га не затвори у ћелију заједно са Клинтоновима..неће бити мира нити у свету, нити у САД-е.... они ће стално роварити и тражити "професионалног убицу" баш као и Линдон Џонсон кад ономад - убише Кенедијеве....Иста прича,исти сценарио....Дај Боже да не буде и исти... - епилог...!! Сетите се...Ко је будући ПОТПРЕДСЕДНИК ТРАМПУ.....? У случају смрти он - преузима кормило....! Сценарио ми је... - сасвим јасан....!?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija