• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.01.2017

09:01

(FOTO) CRNOHUMORNI ŠARLI EBDO VIDI "SVETLO NA KRAJU TUNELA", ali na svoj način!

Vesti

(FOTO) CRNOHUMORNI ŠARLI EBDO VIDI "SVETLO NA KRAJU TUNELA", ali na svoj način!

Podeli vest

Satirični časopis Šarli Ebdo je crnohumornom naslovnom stranom novog broja najavio obeležavanje druge godišnjice terorističkog napada na svoju redakciju

 

U posebnom izdanju koje je objavljeno u sredu vidi se čovek koji se smeje pred nišanom i cevi "kalašnjikova" koju drži džihadista.

"2017, konačno, svetlo na kraju tunela", piše na naslovnoj strani.

U terorističkom napadu braće Saida i Šerifa Kuašija izvedenom pre skoro dve godine u redakciji satiričnog lista u Parizu ubijeno je 12 ljudi, među njima i nekoliko svetski poznatih crtača stripova. 

Prvu godišnjicu tragedije su obeležili naslovnicom na kojoj je ilustrovan bradati bog sa kalašnjikovim, uz poruku "godinu dana kasnije, ubica je i dalje u bekstvu".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drobac

pre 7 godina

Ovo zaista jeste duhovito i inteligentno. I inace su sasvim dobri

Lucky

pre 7 godina

Ovi su preludi,pa oni zbijaju šale i sa svojim pobijenim ljudima.Čitava redakcija im je izgleda kolektivna ludnica :):):).

Barbara Liry

pre 7 godina

Nisam za cenzuru, ali sam protiv neukusa. Zasto se tim bolesnicima iz Šarli Ebdo daje na znacaju? Tu humora nema. Trazili su i dobili trazeno. Nije za zaliti. "Mi smo ljubav" rekose Francuzi nakon "tragedije". Gde je ta ljubav za milione pobijenih i prognanih. Malo "slikajte" svoju vladu i njenu politiku. Moze i sa "kalasnjikovima". Saka idiota koje nam serviraju za svaku idiotariju koju nadrljaju. Mozda im treba neko objasniti sta je karikatura i moral.

vlada

pre 7 godina

..... Ooooolande, šta ti radi "ŠE", jer tebi treba savetnik (?), jel si spreman da OPET okriviš islamske "teroriste", za akciju, koje namerno iritiraš i provociraš, koje bombarduješ i bez razloga kažnjavaš! Nisu ONI krivi - već TI! Objasni to svom narodu i reci - gradjani francuske, ja sam kriv zbog terorizma na našim prostorima, zbog "glupave" politike koju sam vodio! E to kaže "dostojanstven" predsednik!

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija