• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.01.2017

22:20

AUSTRIJANCI U ŠOKU  Čak 18 seksualnih napada za Novu godinu!

Vesti

AUSTRIJANCI U ŠOKU Čak 18 seksualnih napada za Novu godinu!

Podeli vest

Policija u austrijskom gradu Insbruku pokušava da identifikuje grupu stranih muškaraca zbog seksualnih napada na 18 žena tokom novogodišnje noći

Žene su prijavile da su ih nepoznati napadači neprikladno dodirivali i pokušavali da poljube dok su stajale na ili blizu prepunog centralnog trga u vreme koncerta i vatrometa. Većina je rekla da je reč o grupi od oko šest muškaraca.

Očevici u Insbruku rekli su da su napadači bili životne dobi između 20 i 30 godina i da su bili tamne puti, ali njihova nacionalnost nije poznata.

- Reč je o strancima, to je sigurno. U toku je istraga. Imamo video snimke lošeg kvaliteta, ali pokušavamo da izvučemo sve što možemo-  rekao je portparol policije u zapadnoj provinciji Tirol i dodao:

Nikada nismo videli ovako nešto. Napad ovakvog intenziteta, ovog obima i posebnog načina izvođenja za nas je nešto potpuno nezamislivo.

Napadi su se dogodili uprkos pojačanom prisustvu policije zbog seksualnih napada prošle godine u nemačkom gradu Kelnu i u decembru u Berlinu.

Oko 25.000 ljudi okupilo se na centralnom trgu za vreme koncerta i vatrometa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija