• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2017

23:19

(VIDEO) DRAMA U BOHINJU: U hotelu "Jezero" izbio požar, evakuisano oko 100 gostiju

Vesti

(VIDEO) DRAMA U BOHINJU: U hotelu "Jezero" izbio požar, evakuisano oko 100 gostiju

Podeli vest

U hotelu "Jezero" u Bohinju danas popodne izbio je požar, a vatrogasne službe su evakuisale oko 100 gostiju hotela i osoblje, prenose slovenački mediji

Zbog požara intervencijske službe su zatvorile put od Ribičevog laza, a na lice mesta izašli su policija, spasilačke službe i vatrogasci.

Kako se navodi, gori gornji sprat hotela i krov zbog čega će objekat do daljeg biti zatvoren, a stanovnicima koji žive u kućama u okolini naloženo je da zbog dima i požara drže zatvorene prozore.

 

 


Hotel ima 71 sobu i pet apartmana, a među gostima je bilo građana Hrvatske, Srbije, Rusije, Nemačke, Austrije i Slovenije.

Požar su najpre primetili gosti hotela i o tome obavestili recepciju. Uzroci požara su još nepoznati. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija