• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailmail.co.uk/informer.rs

09.01.2017

09:11

(VIDEO) DRAMA U IZBEGLIČKOM KAMPU NE LEZBOSU! Migranti se SMRZAVAJU u šatorima prekrivenim snegom!

Vesti

(VIDEO) DRAMA U IZBEGLIČKOM KAMPU NE LEZBOSU! Migranti se SMRZAVAJU u šatorima prekrivenim snegom!

Podeli vest

Šokantan snimak prikazuje kako migranti žive u snegom pokrivenim šatorima, bez ikakvog grejanja na grčkom ostvu Lezbos

 

Video koji su, navodno, snimili migranti koji žive u kampu UN Moira, prikazuje šatore pokrivene teškim snegom, koji su privremeni domovi migranata, piše dailymail.co.uk.

- Šator mu je uništen i nikada mu u životu nije bilo tako hladno - stoji na jednom natpisu u snimku koji prikazuje rasturen šator.

Navodno postoji zabrana snimanja i fotografisanja u kampu, ali ovaj snimak je snimljen u subotu, samo dva dana nakon što je grčki ministar za migracije Janis Mouzalas izjavio: "Više nema izbeglica, ni migranata koji žive na hladnoći".

Hladan talas koji je zahvatio Grčku izazvao je drastičan pad temperature i doneo sneg u mnogim gradovima i na ostrvima.

Pogledajte gde žive:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 7 godina

Kad sam bio vojnik niko te nista nije pitao,spavao sam na -17 u satoru samo u vreci za spavanje kakvo grejanje.Tako su celicili buducnost SRJ .

u magnovenju

pre 7 godina

Neka se vrate tamo odakle su dosli. Tamo je toplije.

Dragan

pre 7 godina

A u Africi je baš toplo. Ko ih je terao da dolaze na zimu.

Milan Jankovic

pre 7 godina

Migranti zive na Grckom ostrvu lezbos bez grejanja a u Beogradu ih greje Srpsko gostoprimstvo. Pokrece se akcija za zbrinjavanje pasa na niskoj temperaturi a za nesretne migrante niko ne pita...

milan

pre 7 godina

Tako su se isto svi sekirali kad su hrvati proterivali srbe iz krajine .

nina

pre 7 godina

Kolonijalne sile treba da se pobrinu za migrante/izbeglice jer su izvukli iz njihovih drzava sve sto se moglo izvuci. Cak I danas crpe iz njihovih drzava sve sto ima vrednosti a narod njihov drze u najvecoj bedi, nazadnosti, nepismenosti. Cak im ni bunare nisu izgradili a kamoli da su im razvili drzave. Organizovali su bandu da ubije Gadafija, jedinog coveka koji je pokusavao da pomogne africkim drzavama. Treba njih samo prebacivati u te kolonijalne drzave pa neka oni tamo izravnavaju sve svoje racune.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17