• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2017

21:09

MRTAV RUSKI KONZUL U ATINI: Policija pronašla beživotno telo, smrt nije bila nasilna?!

Vesti

MRTAV RUSKI KONZUL U ATINI: Policija pronašla beživotno telo, smrt nije bila nasilna?!

Podeli vest

Šef konzularnog odeljenja u Ambasadi Rusije u Atini Andrej Malanin danas je pronađen mrtav u svom stanu u grčkoj prestonici, ali za sada ništa ne ukazuje na to da je u pitanju nasilna smrt, saopštila je grčka policija

Malanin je umro prirodnom smrću, rekao je izvor ruske agencije Tas s iz ruske ambasade u Atini, koji nije želeo da bude imenovan. 

Jedan konzularni službenik pronašao je telo Malanina (54) u njegovom stanu u gračkoj prestonici, preneo je AP. 

Telo će pregledati patolog, saopštila je policija dodajući da njihovo odeljenje za ubistva smrt istražuje smrt zbog diplomatskog statusa Malanina. 

Iz policije ističu da na telu nisu bilo vidljivih tragova povreda, kao i da ne izgleda da je stan obijen. 

Ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova ubio je 19. decembra 22-ogodišnji bivši turski policajac, dok je, u jednoj galeriji u turskoj prestonici Ankari, držao govor otvarajući izložbu fotografija "Rusija očima Turaka".

NATO STOJI IZA ATENTATA NA RUSKOG AMBASADORA! Ruski političari veruju da su ubistvo diplomate u Turskoj planirale zapadne sile!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vasa

pre 7 godina

Rusi nikad nece reci istinu,ali hvala bogu za drustvene mreze sve se doznaOZNA SVE DOZNA

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija