• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailmail.co.uk/informer.rs

10.01.2017

10:35

DA LI JE TO TA PRAVDA?! Otac UBIO SILOVATELJA svoje ćerkice (4), pa osuđen na 40 godina robije!

Vesti

DA LI JE TO TA PRAVDA?! Otac UBIO SILOVATELJA svoje ćerkice (4), pa osuđen na 40 godina robije!

Podeli vest

Džulija Mejnor imala je samo četiri godine kada je Rejmond Erl Bruks počeo da je zlostavlja. Rejmond je bio očuh Džulijine majke te je neretko bio blizu devojčice, što je iskoristio na najgnusniji mogući način, zlostavljajući je do osme godine

Nakon što je sud Rejmondu izrekao malu zatvorsku kaznu, Džulijin otac Džej rešio je da uzme pravdu u svoje ruke.

Rejmond je pokušavao da ubedi devojčicu kako je to što joj on radi nešto sasvim normalno, te da je ona "posebna". Srećom, devojčica je smogla snage da sve ispriča roditeljima, koji su pozvali policiju.

Rejmond je 2002. osuđen nakon što je priznao da je zlostavljao devojčicu. Međutim, sudija je odredio skandaloznu kaznu od svega pet godina, a Rejmond je zbog dobrog ponašanja pušten na slobodu posle dve godine i tri meseca. Platio je novčanu kaznu i nastavio svoj život, kao registrovani seksualni prestupnik.

Posle izlaska iz zatvora Rejmond se doselio u Alabamu, i to u isti gradić u kom je živela Džulija, piše britanski "Mirror". Trinaest godina kasnije, Džulija koja sada ima 24 godine, postala je majka troje dece, ali i dalje ne može da zaboravi užase iz detinjstva. Traume su uticale i na njen brak: bila je u depresiji, i bez volje za bilo čim. Rejmond joj je i deceniju kasnije uništavao život.

Alabama news/Public

 

Moj otac bi uradio isto što i svako drugi na njegovom mestu. On je divan čovek, i još bolji roditelj. Srce mi se cepa što je iza rešetaka

Džulija Mejnor

Džulijin otac Džej Mejnor (43) svakoga dana gledao je kako mu ćerka pati. Nije mogao to da podnese. Prilikom jednog ručka sa svojim ocem, Džulija se rasplakala i u naletu tuge i besa rekla kako bi želela da je mrtva. To je bilo dovoljno da Džej "pukne".

Seo je na motor, odvezao se do kuće, uzeo pištolj, a zatim produžio do Rejmonda. Kada je došao do zlostavljačeve kuće u mestu Berlin u Alabami, Rejmond je sedeo na tremu. Džej je parkirao motor, i bez reči ispalio dva hica u grudi Rejmondu, koji je pao na mestu mrtav.

Policija je došla na lice mesta, i proglasila napad ubistvom prvog stepena, a Džeja sprovela u pritvor. Ubrzo je Džej Mejnor osuđen na 40 godina zatvora.

Kada je javnost saznala za ovu priču, došlo je do podeljenih stavova: Da li je Džej hladnokrvni ubica ili nesrećni otac koji nije mogao da izdrži da gleda kako mu ćerka pati?

Advokati kažu da je Džej mogao da dobije daleko manju kaznu da je njegova ćerka svedočila o svim užasima koje joj je Rejmond radio, ali da Džej nije želeo da ponovo traumira Džuliju, te je odbio takvu opciju. Nagodio se s tužilaštvom, i bez suđenja pristao na kaznu od 40 godina.

- Moj otac bi uradio isto što i svako drugi na njegovom mestu. On je divan čovek, i još bolji roditelj. Srce mi se cepa što je iza rešetaka. Znam da nas voli isto koliko i mi njega - rekla je Džulija medijima u decembru prošle godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mix

pre 7 godina

Da je država osudila silovatelja na 40 godina, ovo se ne bi desilo. Trebao je i sudiji presuditi po kratkom postupku. Ovog oca treba odmah osloboditi.

Djuka

pre 7 godina

Kakav je to sudija sto je osudio neduznog oca koji je hteo samo zastititi svoje napaceno dete.Onaj matori pedofilcina steta umro je lepom smrcu trebalo je ga prvo muciti kao sto je on mucio neduzno dete pa tek onda ubiti.Ovaj nesrecni otac je mnogo brzo reagovao emocije su ga povukle,a sudija sto ga je osudio na 40 godina nemam reci

Parkan

pre 7 godina

I ja bih ga ubio cak bi pokusao i pre nebih cekao da mi dete zaplace

nati

pre 7 godina

Kakva je ovo nepravda,da li te sudije imaju trunku mozga u glavi kad su osudilu ovog coveka ba 40god. a pedofil koji se godinama izivljavao na  malom detetu, pusten posle dve godine zatvora.Ja bih prvo tom sudiji koji je odredio tu sramnu kaznu presudila pa onda ovom cudovistu i nakazi na dve noge. \n

Boki

pre 7 godina

Zašto se svi čudite?znadete li vi gde se ovo dešava??Ovo je Amerika

Zorica Avramovic

pre 7 godina

Stravicno! Presudu silovatelju je, verovatno, doneo neki izopaceni sudija, neka teska, prikrivena pedofilcina!e! Ova pretuzna prica jos je jedno od nebrojenih svedocanstava da zapadni svet zapada u sve vece ludilo, izpoacenost, protivprirodnost, mracnjastvo... Ne daj boze da Srbija prihvati zakone po kojima nasa deca i unuci nece smeti da imaju oca i majku, vec dva roditelja. Sodoma i Gomora!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija