• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

10.01.2017

23:01

SIBIRSKI MONSTRUM SE HVALI UBISTVIMA: Ruski policajac u zatvoru priznao da je ubio 59 žena!

Vesti

SIBIRSKI MONSTRUM SE HVALI UBISTVIMA: Ruski policajac u zatvoru priznao da je ubio 59 žena!

Podeli vest

Bivši policajac Mihail Popkov iz Angarska, grada u Istočnom Sibiru u Irkutskoj oblasti, priznao je cimerima u zatvoru da je ubio čak 59 žena, pišu “Novosti”

Kako navode, Popkov je 14. januara 2015. osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva 22 žene, ali se kasnije utvrdilo da je on likvidirao još 25 žena.

Na kraju se pohvalio da je ubio još 12 devojaka.

U periodu od 1992. do 2007. u Angarsku su nestajale žene sa javnih mesta u toku noći i kasnije su u raznim delovima grada pronalazili njihova tela. Žrtve su bile mlade žene od 19 do 28 godina, a samo su četiri bile u dobi od 35 do 40 godina. 

Istraga je utvrdila da su sve ubijene žene bile pod alkoholom. 

Kasnije je utvrđeno da je Popkov više puta napadao žene dok je bio u policijskoj uniformi i u službenom automobilu. Naga tela ubijenih žena nalazili su, ne samo na teritoriji Angarska, već i dva susedna rejona Irkutske oblasti. 

Sve žrtve su pre ubistva bile silovane. U blizini tela žrtava ostali su tragovi automobila Niva koji je doveo i do ubice. 

Popkov je u policiji je prestao da radi 1998. godine. Uhapšen je u junu 2012. u vozu za Vladivostok gde je krenuo da kupi automobil. 

Brzo je priznao zločine, a kasnije je tvrdio da je on borac protiv amoralnih i da je ubijao žene lakog morala i bludnice pa je sebe nazvao "čistačem društva", ističu “Novosti”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija