• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

13.01.2017

21:42

(VIDEO) KRIM NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Puk raketnih sistema S-400 stupio na dužnost!

Vesti

(VIDEO) KRIM NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Puk raketnih sistema S-400 stupio na dužnost!

Podeli vest

Ruski Južni vojni okrug je saopštio da će puk naoružan protivvazduhoplovnim raketnim sistemom S-400 "Trijumf" na Krimu stupa na snagu

Ceremonija stupanja na borbenu dužnost komandnog puka i bataljona S-400 "Trijumf" biće održana u protivvazduhoplovnom raketnom puku Četvrte armije Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Južnog vojnog okruga, saopštila je kancelarija za odnose s medijima tog okruga.

U saopštenju se podseća na to da je 2016. godine naoružanje gardijskog protivvazduhoplovno-raketnog sevastopoljsko-feodosijskog puka dopunjeno naprednim protivvazduhoplovnim sistemom S-400.

Navodi se i da su članovi puka uspešno prošli prekvalifikaciju, preneo je Tas.

KORAK OD RATA, PUTIN ŠALJE TRUPE NA NATO! Ruski lider spremio žestok odgovor na provokaciju zapada!

(VIDEO) AMERIKANCI SPREMAJU RAT U EVROPI: Više od dve stotine tenkova i oklopnih vozila stiglo u Nemačku?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Хајде НАТО на .. Крим...?! Претвориће Вас Путин у ... - "П.ч..кн ДИМ " !!

Zorica Avramovic

pre 7 godina

Lalo iz Banata, hvala Ti za ovaj divan stih! Skoro se nisam nasmejala od sveg srca kao nocas, u drugi sat Srpske nove! A ja dodajem - Vladimir Vladimirovic Putin - o, kako to gordo zvuci!

SCH

pre 7 godina

Braco Rusi, cepajte buraniju, cepajte prokleti NaTo, Srbi jos pamte 1999 god...

XXL

pre 7 godina

Gledano unazad 27 godina od pada "berlinskog zida" rusi i srbi su najviše podelili svojih teritorija i svog naroda po nekakvim kvazi državicama narodima koji u istoriji nikada nisu postojali dok im "darodavci" nisu dali - državnost i nacionalne države. Tako je i sa Krimom koji je konačno vraćen matici dok su srbi ostali bez gro- svoje teritorije i naroda odvojenih od matice. Spomenućemo granice koje je dobio srpski narod nakon balkanskih ratova 1912.g. Berlinskim i Londonskim Ugovorom pa nam se sad 'susjedi' rugaju nekakvim kao pogrdnmim nazivom o srpskom snu o "Velikoj Srbiji".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija