• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.01.2017

17:28

BAJDEN PORUČIO TRAMPU: Ne ukidaj sankcije Rusiji!

Vesti

BAJDEN PORUČIO TRAMPU: Ne ukidaj sankcije Rusiji!

Podeli vest

Odlazeći potpredsednik SAD Džozef Bajden pozvao je danas administraciju novog američkog predsednika Donalda Trampa da ne ukida sankcije Rusiji

Bajden je rekao posle sastanka sa predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom, tokom poslednje posete inostranstvu pre isteka mandata, da ne bi trebalo ukidati sankcije Rusiji zbog pripajanja Krima.

- Sancije Rusiji zbog Krima moraju ostati na snazi dok Rusija ne vrati potpunu kontrolu ukrajinskom narodu - naveo je on.

Tramp je rekao u intervjuu za američki list "Vol strit džornal" (Wall Street Journal) da bi SAD mogle da ukinu sankcije Rusiji, ako Moskva pomogne Vašingtonu u borbi protiv džihadista.

Tokom boravka u Evropi, od 15. do 18. januara, Bajden će učestovovati na poslovnom samitu u Davosu, u Švajcarskoj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nati

pre 7 godina

A zato mu je Obama dodelio nagradu i pocast,da bi mogao da popuje Trampu,e sad ce ga Tramp razresitu svih funkcuja.Samo napred Trampe oslobodi se svih paranoika koji su Ameriku degradirali i napravili leglo korupcije prevare i svih gadosti koje je covecanstvo moglo da snadje.\n

Ralf

pre 7 godina

Ne brinem jer se nista bitnije nece promeniti ko god bio predsednik mora voditi slicnu politiku.

Mitat

pre 7 godina

Upravo sam to i pomislio napisati kad vidim da je vec neko bio brzi... Nista se nece promeniti siguran sam u to! Setite se samo prvog dolaska majmuna obamića za predsednika, sta je sve on obecavao i euforije koja je isto ovako bila stvorena tada...isto je i sada.

vlada

pre 7 godina

Kada vi vratite Teksas, ..... a neće ni onda!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija