• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.01.2017

16:44

PUTIN: Ne verujem da je Tramp jurio kurve po Moskvi, mada...

Vesti

PUTIN: Ne verujem da je Tramp jurio kurve po Moskvi, mada...

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio je da su optužbe protiv izabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa u vezi sa navodnim orgijama sa prostitutkama u Moskvi - isfabrikovana besmislica

- Potpuna je besmislica misliti da je ruska obeveštajna služba pratila američkog milijardera - naglasio je Putin, osvrćući se na Trampov boravak u Moskvi za vreme dok američki milijarder nije ni pomišljao da će se baviti politikom ili učestvovati u predsedničkoj trci.

- Tramp je odrastao čovek i neko ko se, baveći se izborom za mis, tokom godina susretao sa najlepšim ženama širom sveta. Ipak, teško mi je da poverujem da je jurio u nekih hotel da bi upoznao lepotice lakog morala, mada su Ruskinje bez svake sumnje najbolje u svetu - prenosi Putinove reči Blumberg.

Pored toga, Putin je konstatovao da oni koji oni koji su iskonstruisali aferu protiv Trampa imaju manje morala nego prostitutke, jer oni ne poznaju nikakve granice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MAMA CECA

pre 7 godina

Ruskinje imaju Andjeoski lik....obozavam Ruske bajke....:)

Andja

pre 7 godina

Ma da a svi znamo ko i kakvi moralisti su oni koji ucestvuju u izboru za Mis ... Ovaj tip je bahat i to mu se vidi u ocima , navikao da gaze preko leseva , kupujuci novcem sve ama bas sve ..

opet 69

pre 7 godina

Od te dlake na jeziku se možeš zadaviti.Kaži prijateljici nek se barem obrije ako vec smrdite.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija