• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2017

08:08

ANONIMUSI PRETE TRAMPU: Čekaju te četiri PAKLENE godine!

Vesti

ANONIMUSI PRETE TRAMPU: Čekaju te četiri PAKLENE godine!

Podeli vest

Hakerska grupa "Anonimus" poručila je novoizabranom američkom predsedniku Donaldu Trampu, dan uoči inauguracije, da će "zažaliti tokom naredne četiri godine", objavio je En-Bi-Si



"Anonimusi" su putem Tvitera pozvali pristalice da otkriju svaku moguću informaciju koja bi kompromitovala Trampa.

"Ovo više nisu osamdesete, informacije ne nestaju, sve je tu. Zažalićeš tokom naredne četiri godine", navela je ta grupa.

Tramp će sutra biti inaugurisan kao 45. predsednik SAD.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
xx

pre 7 godina

zar nisu anonimusi protiv globalizma i fasizma? opet pokusaj odlazecih zlocinaca da uvuku konfuziju medju narod....pu pas vam se strvi najeo

SRBIJA

pre 7 godina

MA NEMOJTE ANIMUSI PA NJEGA SRBIN VOLI KO SVETOG SAVU PA SRBIN SVE KARTE IGRA NA DOKIJA JER OCEKUJE VEKOVNI SAN DA IM DONESU DONALD I PUTIN VELIKU SRBIJU FAISTICKU OCISCENU OD OSTALIH VERA ILI SAMO SA NEKOLKO PROCENATA KUSTURICA I GALIJASEVICA BOSNJKA ILI ALBANAC KOJE BI U NAREDNIH 20- ak GODINA PREKRSTILI TAKAV PROCES SE DANAS VEC MOZE DA VIDI U DELU BOSNE I HERCEGOVINE KOJU SRBIN 1992 DO 1995 OD BOSNJAK CISTI U OPSTINAM GDE BIAJSE 80% BOSNJKA DANS IH NEMA NI 2% A 98 % SRBA FASITA

lence

pre 7 godina

e sad znam da su anonimusi amerikanci.hvala sto ste se razotkrili.

Miroslav

pre 7 godina

Mogu anonimusi anonimno da mu ga popuse ...

Ko

pre 7 godina

CI - Anonimusi prete, kao i kod nas, infiltrirali se u sve grupe i potpisuju se kako hoce, pa zar neko misli da pravi anonimusi mogu da brane hilari ili Obmu, hahahaha.

David

pre 7 godina

Da li je to ta demokratska Amerika? Nisam tamo smio ići plašeći se da će mi avion pasti na glavu,ma ne zbog toga što bi se avion mogao oštetiti već zbog toga što bi me mogli zbog toga u zatvor.Ako nas Srbe proganjaju zbog toga što smo branili svoje porodice,svoju otađbinu,svoje živote,ako smo antiprotivni svemu pa i sami sebi...što proganjaju one koji su samo voljom sopstvenog naroda izabrani da ga vodi.Dobro ,krivi smo jer nismo stajali mirno dok su nas šamarali a željeli su da im se naguzimo kao onaj ostatak JNA,hrvati,slovenci,šiptari...

sale988

pre 7 godina

demokratski nema šta ..... a kod Hilari afera za aferom tako da više ima afera nego normalnog života .... PARE SU TI ČUDO NAROČITO AKO PADNU U RUKE POGREŠNIH LJUDI !!!

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija