• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.01.2017

13:37

JEDNA OD NJIH DVE BIĆE PRAVA PRVA DAMA AMERIKE! A to neće biti Trampova žena Melanija!

Vesti

JEDNA OD NJIH DVE BIĆE PRAVA PRVA DAMA AMERIKE! A to neće biti Trampova žena Melanija!

Podeli vest

Ćerka novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa biće u suštini prva dama Amerike, a ne njegova supruga. Ivanka se već sprema za funkciju, a Melanija je skroz skrajnuta, tvrde mediji

Ivanka se već preselila u Vašington i biće uz oca od prvog dana mandata, a Melanija je ostala u Njujorku

Funkciju prve dame SAD suštinski će obavljati Ivanka Tramp, ćerka novoizabranog predsednika Donalda Trampa, a ne njegova žena Melanija. Prema navodima američkih medija, Ivanka se već uveliko sprema za novu ulogu, dok je Melanija potpuno skrajnuta.

Sam Tramp je pre dva dana nagovestio da će njegova ćerka, više nego žena, obavljati dužnosti prve dame. On je u intervjuu na kanalu Foks end frends slučajno otkrio da se Ivanka videla sa odlazećom prvom damom Mišel Obamom.

- Ivanka je pre nekoliko dana pričala sa Mišel. Trebalo je da se njih dve nakratko sretnu, međutim, razgovor je trajao čitav sat - rekao je Tramp.

Javnost je taj njihov sastanak, koji se odigrao u tajnosti, opisala kao susret tokom kog je Mišel uputila Ivanku u sve dužnosti i obaveze prve dame SAD.

Osim toga, Ivanka će, za razliku od Melanije, biti uz Trampa u Vašingtonu već od prvog dana njegovog mandata. Budući da je Ivankin suprug Džared Kušner prihvatio funkciju visokog savetnika u Beloj kući, njih dvoje i deca već su se smestili u Vašingtonu. S druge strane, Melanija ne namerava još da se seli u Belu kuću. Ona će ostati u Njujorku dok njen i Trampov sin Bajron (11) ne završi školsku godinu, pa će se njih dvoje preseliti u Vašington tek na leto.

AP PHOTO

Danas polaganje zakletve

Donald Tramp će danas u Vašingtonu položiti zakletvu i preuzeti funkciju predsednika SAD. Ceremoniji bi trebalo da prisustvuje oko 900.000 zvanica, za čije obezbeđenje će brinuti oko 3.200 policajaca iz svih krajeva SAD. Istovremeno, planirani su i masovni protesti tokom inauguracije, koji bi lako mogli da se pretvore u nasilne.

Mediji podsećaju i na to da je Ivanka prošle nedelje na konferenciji za novinare objavila da je podnela ostavku na sve funkcije u porodičnoj kompaniji, što joj je otvorilo put da obavlja funkciju u očevoj administraciji.

- Imam puno posla u vezi sa preseljenjem u Vašington. Treba svi da se smestimo u novi dom, treba upisati decu u nove škole. Za sve to potrebno je vreme, mora da prođe period prilagođavanja. Zbog toga neću moći da se u potpunosti posvetim poslu, tako da će porodični biznis ubuduće voditi moja braća Erik i Donald junior - rekla je Ivanka.

List "Politiko" navodi da je to otvorilo put Ivanki da se zajedno sa ocem bavi politikom, što ona uveliko radi. Iza kulisa već pregovara sa članovima Kongresa o reformi zakona o zaštiti deteta, koju planira da sprovede. Takođe, Ivanka je zainteresovana i za borbu protiv klimatskih promena. Ona je zbog toga ugovorila sastanak svog oca i bivšeg potpredsednika SAD Ala Gora, koji se bavi tim pitanjem.

- Sve to nisu uobičajene aktivnosti ćerke jednog predsednika SAD - ocenio je "Politiko".

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 7 godina

Mene bi nesto Melanija bolje odgovarala, ali ajd proci ce i Ivanka.

nina

pre 7 godina

Ta slika sa Putinom I Trampom I kukastim krstom je jedna od najvecih uvreda za Ruskog predsednika I ruski narod. Rusija, kojoj su Nemci pod kukastim krstom uzeli desetine miliona zivota da bude tako poredjena tj njihov predsednik je zaista uvreda I nepoznavanje sta se desavalo kroz istoriju a I posle. Pa ta njihova takozvana liberizovana Clintonova familija I ta politika su uspeli da uradr u Evropi mnogo toga sto je Hitler sanjao da uradi. Pa cak I primanje u EU olaksano je izgleda jedino ako si saradjivao sa Hitlerom. Pa skoro u svakoj evropskoj drzavi Hitlerovci slobodno marsiraju, podizu spomenike, velicaju Hitlera itd, itd it to sve pod okriljem globalista.

Bexi

pre 7 godina

Trampova cerka ce biti izabrana i za prvu zena predsednik u USA na seldecim izborima.

nažalost

pre 7 godina

@ nina Na žalost komunistička Staljinova Rusija je bila Hitlerova saveznica sve do napada Njemačke na Rusiju. Prije toga su bili saveznici oko dvije godine i zajednički su podjelili Poljsku, dio Njemačkoj, dio Rusiji. Na žalost i Srbija je bila Hitlerova saveznica, tzv. Nedićeva Srbija. Na žalost ubijeno je mnogo nevinih ljudi, i stvarnost nije crno-bijela. I partizani su činili zločine ne samo poslije rata, kad su pobili preko 200 000 civila i vojske koja se predala i odložila oružje, već su partizai učinili mnoge zločine i u ratu, o kojima se u javnosti malo zna jer još vlada zavjet šutnje i zatvoreni arhivi.

Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Pogrešno interpretiranje istorijskih činjenica! Nemačka i SSSR nikada nisu bili saveznici!!! Tačno je da su potpisali SPORAZUM O NENAPADANJU!!! A to nije isto što i "saveznik"! Da ne komentarišem druge navode, izgleda, po tebi, jedino ustaše i NDH nisu bili hitlerovi saveznici i pravili zločine!

valjevac

pre 7 godina

Zet ce biti ministar hahaha. Ovo ce biti najgledaniji rijaliti za amere! Kaki Kardasijani. Toliko sam srecan sto je pocela nova dinastija koja ce vladati godinama a nama se isto pise to valjda znate

mihailo

pre 7 godina

Razlog zašto će Melanija ostati u Nju Jorku je najverovatnije njihov sin Baron. Dečko deluje izgubljeno i odsutno... Melanija če se pojavljivati svremena na vreme kad posebne prilike budu zahrevale njeno prisustvo i bit če prava "bomba" da zaseni sve prisutne kao što je blistala danas u svetlo plavom kompletu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija