• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.01.2017

14:49

(FOTO) PUTUJ IGUMANE... Ovo je fotka kojom se Barak Obama oprostio od Bele kuće!

Vesti

(FOTO) PUTUJ IGUMANE... Ovo je fotka kojom se Barak Obama oprostio od Bele kuće!

Podeli vest

Barak Obama objavio je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici fotografiju kojom se očigledno oprostio od Bele kuće

Naime, Obama je postavio, za mnoge Amerikance veoma dirljivu fotografiju, na kojoj on i njegov zamkenik Džozef Bajden zagrljeni izlaze iz Ovalnog kabineta što simbolizuje i kraj njihovog mandata na čelu Sjedinjenih Država.

Fotografija je ubrzo sakupila gotovo 150.000 lajkova, a Amerikanci su u komentarima ostavljali dirljive poruke.

"Dva najbolja čoveka koja su ikada predstavljali SAD. Bog ih blagoslovio", "Hvala vam na vašoj službi gospodine predsedniče, služili ste nam dostojanstveno...", samo su neki od komentara građana ispod fotografije.

Odlazeći američki predsednik Barak Obama juče je proveo poslednji dan u Beloj kući gde je živeo osam godina, a na vlasti će biti danas do podneva (18 sati po srednjoevropskom vremenu), kada će Donald Tramp položiti zakletvu kao 45. predsednik SAD.

Obama juče tokom dana nije imati mnogo "predsedničkih obaveza", a dan je, kako je i sam rekao, iskoristio za pakovanje.

Obama je svoje poslednje dane u Beloj kući iskoristio i da donese niz odluka, a među njima je i jedna vezana za Srbiju. Pojedini su njegove odluke okarakterisali kao podmetanje noge novom predsedniku Donaldu Trampu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Paja Kramp

pre 7 godina

Daleko im lepa kuca. Pogotovu Bajdeniju, siptaru iz Maliseva.\n

Dragan R

pre 7 godina

Nemojte tako, pa zar Bajden nije prijatelj našeg premijera?

nada

pre 7 godina

" PUTUJ PUTUJ SRECO MOJA SRCE MI SE STEZE " -konacno da negledamo ovo zlo !!!!!!!!!!!!

mina

pre 7 godina

Tek sada nastaju muke za Trampa.Kako i koliko ce trajati dezinfekcija od svega što je uprljao odlazeci smrad.

Simi

pre 7 godina

Ne zaboravite svetlo da ugasite.Hvala bogu da sa te druge strane ih zauvek zatvarate i u tri lepe.....\n

nati

pre 7 godina

Djubre jedno,sanja Srbiju kao nocnu moru koja ce ga proganjati u najtezim kosmarima.Neka mu Taci i Haradinej poture jos stotinak miliona za njihovu stvar a potkupljivi magarac je i dalje  ostao bedni rob i pored tolikih miliona.\n

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija