• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

20.01.2017

21:59

(FOTO) KUTIJA SA NAKITOM? Melanija poklonila Mišel Obami misteriozan poklon!

Vesti

(FOTO) KUTIJA SA NAKITOM? Melanija poklonila Mišel Obami misteriozan poklon!

Podeli vest

Prilikom dolaska Donalda i Melanije Tramp na inauguraciju, pažnju je odmah privukla plava kutija u rukama prve dame Amerike Melanije Tramp

Kako prenosi B92, Melanija Tramp je bivšoj prvoj dami Mišel Obami predala poklon iz "Tifanija", u plavoj kutiji, ukrašenoj belom satenskom mašnom, što je odmah pokrenulo pitanja na društvenim mrežama, šta je to Melanija poklonila Mišel, ali i različita komična nagađanja, poput onog da se u kutiji nalazi “glava glumice Gvinet Paltrou”.

Reuters

“Donela si poklon”, izgovorila je Mišel, a onda je usledila neprijatna situacija, jer je Mišel morala istovremeno da pozira za kamere, ali i da očima traži nekoga kome će dati plavu kutiju koju je upravo dobila. 

Reuters

Onda je Barak Obama uskočio u pomoć svojoj supruzi, odnoseći kutiju unutra uz reči: "Ja ću se pobrinuti za protokol ovde." 

Prema protokolu primanja poklona u diplomatiji, pokloni se nikada ne daju direktno predsedniku, potpredsedniku, državnom sekretaru, kao ni njihovim suprugama. 

Reuters

Kako se navodi, nije iznenađujuće što se Melanija odlučila upravo za Tifani, s obzirorm da se njihova zlatara nalazi na Petoj aveniji u Njujorku odmah pored Trampove “kule”, a Tifani Tramp je upravo po njima i dobila ime. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 7 godina

Ja mislim da joj je poklonila vibrator bijele boje.

XX

pre 7 godina

prelijepa i preotmjena ! Prava srpkinja ! milina gledati , zaista je nedostajalo ovako nesto lijepo , kulturno i otmjeno , sa stilom! odmor za oci i dusu nakon decinja gledanja u incestuzne , nakaradne , promiskuitetne , izjebane , proste i nadasve ruzne droljetine koje su se nametale na prve stranice svih medija , kao fol one neke politicarke ....uporedite samo ovu ZENU sa onom natovskom fuksetinom natasom na primjer.....a da ne govorimo o lezbejki hilari ili muskaraci angeli itd... Hvalim te boze da smo docekali promjenu na bolje !!!!!

Realista

pre 7 godina

Sve je u redu i po protokolu ! Misel nije supruga predsednika , predsednik je na srecu Donald Tramp !!! Ona je istorija kao i KILARI HIJENTON !!!!! E ako sam im rekao .....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija