• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Independent/Avaz

20.01.2017

22:39

TRAMP POČEO SEČU: Otpustio sve Obamine ambasadore, njegova prva žena želi stolicu u Češkoj?!

Vesti

TRAMP POČEO SEČU: Otpustio sve Obamine ambasadore, njegova prva žena želi stolicu u Češkoj?!

Podeli vest

Nedugo pošto je Donald Tramp položio zakletvu i postao četrdeset peti predsednik SAD, otpustio je sve ambasadore, ali nije objavio imena svih njihovih naslednika, piše Indipendent

Tramp je naredio da svi ambasadori u američkim predstavništvima u svetu napuste svoje funkcije već danas. Naravno, to su zvaničnici koje je imenovao bivši predsednik Barak Obama.

Tranzicijski tim je još 23. decembra najavio da "neće biti izuzetaka" te da će svi ambasadori morati da napuste svoje funkcije.

(VIDEO) ANTI-TRAMP PROTESTI UZDRMALI VAŠINGTON: Uhapšeno 217 demonstranata, povređeno šest policajaca!

Inače, uobičajena je procedura da politički imenovani ambasadori podnesu ostavku nakon dolaska nove administracije, ali nije se često dešavalo da imenovanja njihovih naslednika ne budu objavljena

TRAMPOMANIJA ZAHVATILA RUSIJU: Ovo je prva faza Novog svetskog poretka, VAŠINGTON ĆE BITI NAŠ!

Više od 80 ambasadora širom sveta su morali da napuste svoje funkcije, a ovaj potez bi mogao i da oteža odnose SAD sa nekim zemljama, posebno sa onim koje imaju "osetljive" odnose sa Amerikom, navodi Indipendent.

(FOTO) KUTIJA SA NAKITOM? Melanija poklonila Mišel Obami misteriozan poklon!

To uključuje Nemačku, Veliku Britaniju, Kanadu, ali i ostale bitne saveznike. Također, ambasadori su smenjeni i u Kini, Japanu, Indiji te Saudijskoj Arabiji.

Proces izmene zvaničnika bi mogao potrajati, a do sada su najavljena samo neka od imenovanja. Tako je Niki Hajli zamenila Samantu Pauer na poziciji ambasadora UN.

AP PHOTO

JEDNA OD NJIH DVE BIĆE PRAVA PRVA DAMA AMERIKE! A to neće biti Trampova žena Melanija!

Advokat David Fridman je postao ambasador u Izraelu, a dosadašnji guverner Ajove je imenovan na ambasadorsku poziciju u Kini.

Trampova prva žena Ivana navodno je izrazila želju da postane ambasador u Češkoj Republici. Predsednik te zemlje Milos Zeman je podržao ovakav predlog rekavši da "Amerika ne može da pošalje boljeg ambasadora u Prag.

APfoto

TRAMP UŠAO U BELU KUĆU: Novi predsednik SAD otkrio planove svoje administracije!

Novi američki predsednik se tako našao na udaru američke javnosti odmah po preuzimanju funkcije, a osim ambasadorskih neimenovanja, zameraju mu i to što nije objavio imena političara koji će preuzeti funkcije u Nacionalnom veću za bezbednost SAD, ali i Ministarstvu odbrane.

(FOTO/VIDEO INAUGURACIJA) TRAMP: Zapamtite ovaj dan - od danas Amerikom ponovo vlada narod!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Сеча " Кнезова "...? Не....!! ... Чишћење.... - " ђубра "...!!

SuverenaAnonimka

pre 7 godina

Ух што ми је по вољи ова вест ! Частим !

Penzioner

pre 7 godina

E vala i ja cu da castim !! Dao nam Bog Vucica, a sada i Trampa, pa da nasoj lepoj Srbiji i nama svima u njoj "svane" i donese boljitak i napredak !!

Ja

pre 7 godina

Hahaha ovo samo penzioner moze da izjavi. Treba da bude ovako. Bravo. Imate vi penzioneri dovolj o i viska. Treba da smanje i vasoj deci plate. ima tu, sakrilo se u slamaricu. Samo nek je njega odma ce nam biti bolje. Bravo.. Lepo kazes. Sad ce on i njegovi pobediti opet pa ce penzionerima biti jos bolje. Za druge nema veze. I posle Slobe sloba. Vama samo treba neko da peica kako ce sad drugi da vide avoga Boga. A sto se zivi nikad gore, to nems veze.

ispunjenje zelja

pre 7 godina

Samo da taj Skot ode iz Beograda i Srbije !

dex

pre 7 godina

a cika SKOT..ajde prnje iz nase zemlje i na ranc cuvaj ovce

pojedinci ostadose bez sponzor

pre 7 godina

Spakova li Skot svoje krpice i lutkice ?!

nati

pre 7 godina

Pocistio je svu djubrad pocev od Obame.Tramp ce biti najbolji predsednik u istoriji Amerike.\n

HogarStrasni

pre 7 godina

Bar je ovo dobro. Nema više onog klempavog majmučeta .... a još mi je draže što neće biti oniih zlih Klintona

a sta sa

pre 7 godina

Jel to vazi za sve skotove i namcore po svim ambasadama?.Svak njemu cast,ne kasni ni casa.Odmah bato.Bravo bravo.

marko

pre 7 godina

E brate Trampe ne zaboravi ovog skota u srbiji, pa onog skota u bih, jos skota na kosovu i skota u hrvatskoj. To su ti sve skotovi od one bivse skotovse americke administracije koju su hteli skotovkinju da skotuje amerikom. Eto sijaset skotova.

Nebojša

pre 7 godina

A kod nas 2012 godine pa ni do danas nije promenjen kljucni drzavni aparat a tu su pre svega drzavni tuzilac i tuzilastvo a da ne pricam po dubini. Razlika je sto su u USA dosli ljudi bez šefova koji ce da mwnjaju i potpuno su ostvareni a kod nas jednointeresna ekipa sa šefoviman

Simasipa

pre 7 godina

Ode crni i krvava bulumenta (Busovi, Klintonovi, Obamini), hvala bogu. Donalde metlu u ruke i ocisti ostalo djubre.\n

sale988

pre 7 godina

AJDE TRAMPE UMESTO SKOTA (čije prezime nam sve govori) POŠALJI NEKOG DOBRIĆA ILI PRAVDIĆA !!!!

Kobilinda

pre 7 godina

Vidi, molim te, kada Tramp izbacuje demokratsku đubrad u Americi, to je dobro, a kad Vučić čisti žuta govna po Srbiji onda to nije dobro...

SARA

pre 7 godina

NADAM SE OVU ZLOTVORU U SARAJEVU I TOG SKOTA U BEOGRADU.\nA TOG NA KOSOVU POD HITNO TREBA BITI SMENJE.\n

MAMA CECA

pre 7 godina

Tako se to radi....Tramp je mudar covek...a sto se tice naseg slasvlja i cascenja mislim da ste brzopleti a za jedno pola godine bice vam zao cascavanja...mislim da znam u kom smeru sve ovo ide...a vama kazem use i u svoje kljuse.....

bimpo

pre 7 godina

Braćo Srbi.Nemojmo se puno radovati,i taj Tramp  je Amerikanac.A kao sto reče jedan stari čovek iz moje okoline,n"Moje govno lepše miriši od američkog dolara".Tako da se ne radujemo previše jer nije njima verovati.Ameri su to.n

PETAR 1

pre 7 godina

Gospodine ? Skat izvinite ako nesto nije bilo u redu snase strane, molim Vas da nas Srbe pamtite po dobrom i molim Vas da ponesete patku zutu patku za Ameriku trebacevam, ZBOGOM I NE ZABORAVITE PATKU ZUTU........??\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija