• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.01.2017

09:03

(VIDEO) OVAKO JE TRAMP POKUŠAO DA PONIZI MELANIJU! Prva dama je odreagovala kao PRAVA FURIJA!

Vesti

(VIDEO) OVAKO JE TRAMP POKUŠAO DA PONIZI MELANIJU! Prva dama je odreagovala kao PRAVA FURIJA!

Podeli vest

Svečanu večeru u noći pred inauguraciju Donalda Trampa propratila je i jedna neprijatna situacija između ovog bračnog para

Donald Tramp krenuo je da održi govor, ali je pre toga istakao da je veoma zahvalan Melaniji koja je, kako je rekao, "pretrpela svašta, a naročito lažne vesti koje su prethodnih meseci kružile".
 
- Samo bih da ti zahvalim, draga, što si bila tako divna u ovom periodu - rekao joj je Donald, i onda joj ponudio da i ona kaže nešto. Smeh se orio salom, dok je Melanija odmahivala glavom i signalizirala Donaldu da nije raspoložena da govori.

To nije nikakvo čudo, jer je javnost prilično loše raspoložena kada je u pitanju nova prva dama Amerike, i to zbog toga što još uvek ima tvrd istočnoevropski akcenat, a i svakako joj još uvek nije zaboravljen incident kada je ustanovljeno da je plagirala govor Mišel Obame.
 
Dakle, Melanija je svim silama pokazivala da nije raspoložena za govor, ali Donald je ipak insistirao da i ona kaže koju reč.

printscreen

- Divno je biti ovde i hvala svima na podršci. Sutra krećemo sa poslom. Mnogo nas odgovornosti i rada čeka i ponovo ćemo Ameriku učiniti sjanom - rekla je Melanija. Laknuvši joj što je to pregurala, krenula je da siđe sa bine, ali Donald još uvek nije završio sa maltretiranjem.
 
Dok joj je pomagao da siđe niz stepenice, nešto joj je i govorio da bi na kraju pokretom glave pokazao ženi gde ona po njegovom mišljenju treba da sedne. Melanija je klimnula glavom i - nonšalantno prošla kraj stolice.

- Dušo, ovde sedi - pokušao je još jednom. Uzalud.

Usledila je tišina koju je Tramp pokušao da izvuče klasičnom pošalicom za osnovce.
 
- Izgleda da neće da sedi kraj tebe, File - rekao je Donald čoveku koji je sedeo kraj stolice namenjene Melaniji. Melanija je i dalje marširala ka izlazu, na šta je njen muž zaključio da "ona veruje u prepreke, a mi ne" i potom nastavio sa svojim govorom.
 
Tramp je mnogo puta optuživan za rasizam i homofobiju. Njegov karakter krasi i to što je "veliki obožavatelj lepih žena", kako sam redovno ističe, pa je u to ime postao i vlasnik i organizator tri velika takmičenja u lepoti odakle, šuška se, probira svoje ljubavnice. Suočavan je i sa optužbama za silovanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran miljkovic

pre 7 godina

ЗАР ТО НИЈЕ ПРВИ СИГНАЛ КО ЋЕ ВЛАДАТИ БЕЛОМ КУЋОМ,ОДАВНО ГОВОРИМ МЕЛАНИЈА ЈЕ БОГ.АМЕРИКА ТРЕБА ДА БУДЕ ПОНОСНА ШТО ЈЕ СТИГЛА НА ЧЕЛО ЈЕДНА ФИНА ГОСПОДСКА ПОРОДИЦА, УЗ ТО И СВИ СУ БРАТЕ И МЛАДИ И ЛЕПИ, ЖЕЛИМ ИМ СРЕЋУ.ДОСТА ВИШЕ ПОЛИТИЧКОГ ЕСТАБЛИШМЕНТА СВЕ НЕКИ БИВШИ ШПИЈУНИ А ТАКВИ СУ И ЗЛИ ЉУДИ.

sale ortodox

pre 7 godina

Trump se zajeb.va samo nezna da je bolje pustit Slovenku na miru mogo bi ostat bez mandata i gole guzi.e\n

pera

pre 7 godina

NIKAKVOG PONIZAVANJA TU NIJE BILO. POKAZAO JOJ JE DA SEDNE U PRVI RED NA POCASNO MESTO. IMALU SU NESPORAZUM, VIDI SE DA JE ZBUNJENA OTISLA SASVIM NA KRAJ SALE. A MOZDA JE I HTELA DO TOALETA ILI SL. KAKVI LUDI NASLOVI. KAO DA JE CEO SVET RIJALITI. PODILAZENJE NACRNJIM STRASTIMA I NISKIM EMOCIJAMA. NOVINE SU ODGOVRNE ZA SIRENJE PRIMITIVIZMA I JOS GORE MRZNJE I NISKIH STRASTI U SRPSKOM NARODU.

bh

pre 7 godina

Tvoj komentar toliko mnogo odudara od najvećeg broja ostalih i to je fenomenalno. Pogotovo mi se dopada deo o ludim naslovima kojima redakcija podilazi najnižim strastima ovo sluđenog naroda.

trtica

pre 7 godina

Sve sto ste napisali nije istina... Pogledajte pazljivije... Mozda nesto i vidite i naucite....

gordana tarana

pre 7 godina

Cirkus je vec poce na startu.nikad neces uspjeti iskoreniti nas primitivizam jer ipak prva dama amerike je bivsa jugoslovevenka pa tek posle slovenka.Daj boze da sacekaju kraj prvog madanta.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Шта ме брига, ако подржава... - Србију...!! То мене занима...ништа више!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17