• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

21.01.2017

09:13

TRAMP VEĆ GAZDUJE AMERIKOM! Stopirao Obamin zdravstveni sistem, sa sajta Bele kuće skinuo stranu o LGBT populaciji!

Vesti

TRAMP VEĆ GAZDUJE AMERIKOM! Stopirao Obamin zdravstveni sistem, sa sajta Bele kuće skinuo stranu o LGBT populaciji!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp u prvim satima nakon inauguracije potpisao je izvršnu naredbu kojom se slabi zdravstveni sistem "Obama ker", naredio zamrzavanje svih novih ili regulativa na čekanju, a objavio je i planove o razvijanju raketnog odbrambenog sistema

Izvršnom naredbom o sistemu zdravstvene zaštite naređeno je da se odloži primena odredbi koje nameću fiskalna opterećenja državi, kompanijama i pojedincima, prenosi Rojters.

Šef osoblja Bele kuće Rajns Pribus poslao je sinoć svim federalnim agencijama dopis da zamrznu svu novu, ili regulativu na čekanju, kako bi nova administracija imala vremena da ih pregleda, prenosi Si-En-En.

Uporedo sa formalnom predajom moći koja se dogodila na Kapitol hilu, promenjen je i sajt Bele kuće.

Bela kuća je u saopštenju objavljenom u prvim minutima nakon Trampove inauguracije navela da nova administracija planira da razvije raketni odbrambeni sistem, koji bi trebalo da je zaštiti od napada Irana i Severne Koreje.

Nekoliko sati nakon što je Tramp preuzeo predsedničku funkciju, sa sajta Bele kuće uklonjena je stranica o LGBT populaciji, a umesto nje postavljena je stranica na kojoj možete da se prijavite kako biste na mejl adresu dobijali novosti o predsedniku, piše Si-Bi-Es njuz.

printscreen

Na sajtu Bele kuće postavljeni su i planovi o trgovini, spoljnoj politici, sprovođenju zakona.

Tramp je promenio i izgled Ovalnog kabineta, vrativši bistu Vinstona Čerčila koju je Obama prethodno preneo u svoju privatnu rezidenciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav

pre 7 godina

Ops...izbrisao sve tragove camugi za 8 godina. Samo jos da dezinfikuje belu kuck i posao zavrsen.

Boban Cvetkovic Nis

pre 7 godina

Neka se pipremi Kina,pritisnuce je Tramp kao nikada do sada u istoriji.Neka se pripremi Iran i Bliski Istok i Mediteran.Neka se pripremi Turska da izgubi Bosfor i Instambul i da nezavisnu drzavu Kurdima na svojoj teritoriji.Neka se pripremi Grcka da se prosiri gde su joj bile ranije granice na obali sadasnje Turske.Neka se pripremi Evropa za gomilu izbeglica i za raspad Evropske Unije.Neka se pripremi Amerika za inflaciju bankrot i gradjanski rat.Neka se pripremi Skotska da pola u vodi nestane.Sledi promena mapa na karti.Sledi treci svetski rat uskoro.

hehe

pre 7 godina

Mogli ste napisati "Obama care" , nije on to sto vi mislite.

Mirjana

pre 7 godina

Pozdravljeni,nije mi jasan izraz ili rec Gazduje,sta vam to znaci,i kako se to izrazavate?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija