• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/intermagazin

21.01.2017

22:03

(VIDEO) JOŠ JEDAN PUTINOV ŠAMAR ZAPADU: Moldavija ulazi u STRATEŠKO PARTNERSTVO S RUSIJOM

Vesti

(VIDEO) JOŠ JEDAN PUTINOV ŠAMAR ZAPADU: Moldavija ulazi u STRATEŠKO PARTNERSTVO S RUSIJOM

Podeli vest

Interesi Moldavije “ne mogu biti zaštićeni ili promovisani van strateškog partnerstva sa Ruskom Federacijom,“ kaže novi predsednik te zemlje

Nazovimo ovo šamarom upućenom Viktoriji Nuland na njenom putu ka odlasku.

Vašingtonovo transatlansko carstvo je pretrpelo veliki udarac ove nedelje kada je novoizabrani predsednik Moldavije, Igor Dodon, najavio ponovno usklađivanje njegove zemlje sa Rusijom, na zajedničkoj konferenciji za novinare koja je održana sa Vladimirom Putinom u Moskvi.

Mora da je ovo bio tužan dan za neokonzervativce, transatlance, globaliste, Viktoriju Nuland i Džordža Soroša. Iako nisu potrošili ni blizu onoliko novca u Moldaviji koliko u ispiranje mozga i zbacivanje u Ukrajini (5 milijardi dolara, po rečima Viktorije), oni su sigurno mnogo uložili u pokušaju da povuku Moldaviju u Vašingtonovu evro-atlansku oblast.

RUKU PRUŽA PREMA PUTINU: Novi predsednik Moldavije prvo putuje u Moskvu!

Sada je sve uzalud. Ispostavilo se da se ne može tako lako izbrisati istorija, kultura, tradicija, jezik i porodične veze, pa čak ni sa obrazovnim programima od milijardu dolara. Isto će se uskoro dokazati i u Ukrajini.

NEMAČKI STRUČNJAK PREDVIĐA VELIKE PROMENE: Moguće povlačenje američkih trupa, Tramp će Balkan da prepusti Putinu!

Oni Moldavci koji su rumunskog porekla, su videli kako je jadno Rumunija prošla u EU i kao američki NATO vazal. Oni koji su ruskog nasleđa, nikada ni nisu podržavali okretanje ka Vašingtonu i Briselu.

Sada konačno imaju predsednika koji zastupa njihove interese. To nije vrsta demokratije koju bi globalisti želeli da vide.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andrej

pre 7 godina

Hocemo li mi ikada dobiti ovaku vlast, a ne samo poltrone i ulizice zapada?!

Aleks

pre 7 godina

Da, baš tako... Referendum, pa neka narod izabere svoj put, a ne jedan običan političar, koji samo misli da radi u interesu Srbije.

Pik

pre 7 godina

Gresite moramo da se zapadu smeskamo dok mozemo, bas zato se otvaraju firme po srbiji, Ali nesmemo da izdamo ruse jedini koj bi bili spremni vojno da pomognu srbiji

Putko Vladimirovič

pre 7 godina

Budala uvek ostaje budala, pa gde je Vicko išao po avione i tenkove? Kome je Toma pravio vojnu paradu, samo drobite jedno te isto nema veze, ne lupa jte više gluposti

Srb

pre 7 godina

Видео Молдавац да од ЕУ има више штете но користи, држи се Русије и Бог да те види, сад ће и Бугарин, Украјинац, а ми Срби шта чекамо, у Евроазијски савез под хитно.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Наша политика је јасна....! Идемо "странпутицом"... - док се не "стрмекнемо"...!!

ATOMSKA SPARTA

pre 7 godina

Najpametnije za Rusiju bi u ovom trenutku bilo da, sto se Moldavije tice, insistiraju na tome da njihova manjina u toj republici dobije teritorijalnu autonomiju ili neki drugojaciji slican oblik samostalnosti za Pridnjestrovlje, kako bi preko te svoje regije imali vecu kontrolu i uticaj nad svim onim sto se desava u toj istocno-evropskoj drzavici, konkretno da na primer na taj nacin mogu da osujete ili sprece sve eventualne pokusaje "narandzasth evolucija". Ne bi bilo lose ni kada bi za svaki slucaj, u toj svojoj oblasti imali i neki manji kontigent svojih oruzanih snaga sa mocnim radarima i raketama kao odgovor na NATO expanziju, naravno uz sve to bilo bi mudro da na sve nacine potpomognu i ekonomski oporavak Moldavije u obostranu korist. Danas u Moldaviji otprilike zivi negde oko 200'000 Rusa ili 10-ak % populacije te zemlje i to uglavnom bas u Pridnjestrovlju.

Stan bre

pre 7 godina

Steta je sto Domanovic nije ziv , imao bi i te kako inspiraciju za novu satiru Vodja ,u nasim politicarima

sale988

pre 7 godina

SRBIN JE UVEK UDARAO SVOJOM GLAVOM OD ZID ZATO NAM TAKO I IDE !!!!!

iscander

pre 7 godina

i Ukrajina će uskoro tim putem...barem većina Ukrajine....i onda neće biti bitno gdje je Donbas kao i Pridnjestrovlje sada....neću ni govoriti da je češki predsjednik kućni prijatelj sa Lavrovom....Putin dobija gotovo sve bitke sa zapadom

Aleksandar

pre 7 godina

He he... Расцветали яблони и груши Поплыли туманы над рекой Выходила на берег Катюша На высокий берег на крутой Выходила, песню заводила Про степного сизого орла Про того, которого любила Про того, чьи письма берегла Ой, ты, песня, песенка девичья Ты лети за ясным солнцем вслед И бойцу на дальнем пограничье От Катюши передай привет Пусть он вспомнит девушку простую Пусть услышит, как она поет Пусть он землю бережет родную А любовь Катюша сбережет Расцветали яблони и груши Поплыли туманы над рекой Выходила на берег Катюша На высокий берег на крутой

Aleksandar

pre 7 godina

Ljudi zapad je potrošen duhovno i materijalno.Zato toliko grabe po svetu i otimaju ne pitajuci za zrtve.Zato su i dobili Trampa(Ameri).A što se tiče Evrope to je družina sebičnih i lukavih interesdzija.Budite ubedjeni da ako ulože dinar odneće dva.Oni nas ne podnose i mi tom svetu ne pripadamo.Na kraju krajeva mnogi duhovnici su rekli da na zapadu stanuje onaj pali andjeo da ga ne spominjem.Pogledajte samo prosto kad Kinez ili Rus ili Indijac čuju Srbija odmah im se lice prirodno razvuče u osmeh.Ceo istok nas voli.Pa pobogu mi tamo i pripadamo.Ovi sa zapada traze sluge i korist nista drugo.Nemaju saosecajnosti ni za koga.Nek nas ostave na miru!Dosli kinezi i za pola sata oporavili Zelezaru.A sebicni i hladni zapad nije mogao 20 godina.Urazumite se Srbi,ides tamo gde te hoce i vole!!!

Slobodan

pre 7 godina

Sve čestitke i podrška građanima Moldavije, koji su izborom svog novog predsednika prepoznali pravi put svog pripadanja, a to je istok, koji treba da bude i naš pravac, jer odatle sunce izlazi, a na zapadu zalazi. Istovremeno upućujem čestitke i gospodinu Igoru Dodonu, sa željom da što duže vodi svoj narod jedinim pravim izabranim putem, putem zbližavanja sa istočnim zemljama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija