• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

23.01.2017

20:05

DA LI NEKO MOŽE DA UBIJE TRAMPA: Zbog ove objave na Fejsbuku, morao je da se povuče sa svih funkcija!

Vesti

DA LI NEKO MOŽE DA UBIJE TRAMPA: Zbog ove objave na Fejsbuku, morao je da se povuče sa svih funkcija!

Podeli vest

Odbornik iz švedskog grada Kalmara Ronald Peterson podneo je ostavku nakon što je na Fejsbuku pozvao na ubistvo Donalda Trampa

On je dan posle inauguracije novog predsednika SAD naveo da je mislio da će se ekscentrični milijarder smiriti po useljavanju u Belu kuću.

"Koliko sam samo pogrešio! Da li neko može da ga ubije?“, napisao je član švedske Socijaldemokratske partije, ali je zatim uklonio svoju objavu. 

Ipak, u ponedeljak je doneo odluku da se povuče sa svih funkcija, istakavši da ne želi da se njegov ispad dovede u vezu sa stavovima njegove partije. 

Lider socijaldemokrata u Kalmaru Roger Holmberg je naveo da je Petersonov izliv emocija na društvenim mrežama bio idiotski i neadekvatan, kao i da on nije bio svestan posledica svoje izjave.

TRAMP RANJEN U PUCNJAVI: BBC se žestoko izblamirao, na tviter nalogu objavio da je predsednik SAD POGOĐEN U RUKU!

(VIDEO) ZBOG TRAMPA PESNICOM U GLAVU: Američki desničar i nacionalista napadnut uživo u programu!

(VIDEO) ŠOKANTNA PROVOKACIJA, CNN UBIO TRAMPA: Objavljena reportaža za slučaj ATENTATA NA PREDSEDNIKA tokom inauguracije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Vecinu politicara sa zapada prati trend da su idioti i mentalno insuficijentni.Biti takav je za njih IN.Takvu degenerisanost ciljano sprovode oni debili iz senke koji su jedino sposobni da barataju ciframa i ratnim profiterstvom.Jadni su i smesni kao cirkuski klovnovi.Da nije tragicno bilo bi jako komicno.Njih treba poubijati kao pacove i ekstremne svetske stetocine.Fuj......\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija