• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/webtribune

23.01.2017

22:40

OTVORENA PRETNJA SRBIJI IZ VELIKE BRITANIJE: Počeće OPŠTI RAT, ako Putin zatraži od Trampa podršku za Srbe!

Vesti

OTVORENA PRETNJA SRBIJI IZ VELIKE BRITANIJE: Počeće OPŠTI RAT, ako Putin zatraži od Trampa podršku za Srbe!

Podeli vest

Zapadni Balkan mogao bi da se vrati otvorenim sukobima ako bi Vladimir Putin od Donalda Trampa zatražio podršku za Srbiju. To je izjavio bivši britanski državni sekretar za Evropu Denis Mekšejn
euroaktiv

Mekšejn je u tekstu za britanski Independent naveo da je do poslednjeg “nadrealnog izbijanja napetosti” u odnosima Beograda i Prištine došlo zbog voza, posle čega je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov podigao tenzije upozorenjem na “novi oružani sukob” u regionu.

PUTIN SPREMAN DA RATUJE ZA SRBIJU! Blumberg tvrdi da Rusija neće oklevati da vojno pomogne Srbima!

- Umesto da to bude momenat pomirenja, voz napravljen u Rusiji je prekriven živopisnim sloganima ‘Kosovo je Srbija’ na 21 jeziku, s posterima srpskih pravoslavnih svetaca i heroja. To bi bilo za strip da nije smrtno ozbiljna provokacija sprskih nacionalista. S približavanjem aprilskih predsedničkih izbora, to je dobar način za podsticanje strasti birača stvaranjem još jednog veštačkog sukoba s Kosovom- naveo je Mekšejn.

U STRAHU OD SRPSKE I SRBIJE: Hrvatska vraća obavezno služenje vojnog roka?

Bivši britanski zvaničnik je naveo da se Kremlj “specijalizovao u podržavanju beskrajnog kršenja granica UN – u Moldaviji, Gruziji i Ukrajini i podržava Beograd u zahtevima za separatizam srpskih nacionalista na Kosovu i u Bosni”.

- Srbi ostaju bliski pravoslavnim vernicima u Rusiji i nadaju se da će predsednik Tramp stati na stranu Rusije i srpskih nacionalista nasuprot ostatku regiona. S druge strane, Tramp možda nešto zna o potrebi da se pobegne vladavini Beograda od svoje treće supruge, Melanije, koja je živela u rodnoj Sloveniji na početku ratne decenije na Balkanu 1990- navodi se u tekstu.

Mekšejn je rekao da sumnja da Tramp zna mnogo o Kosovu, ali je dodao da su mnogi republikanci poput senatora Džona Mekejna i bivšeg potpredsednika Boba Dola, s kojim se predsednik Kosova Hašim Tači sreo pre inauguracije predsednika u Vašingotnu, čvrste pristalice Kosova i bliski velikoj albanskoj dijaspori u SAD.

TRAMP BALKAN DAJE RUSIJI I UKIDA SANKCIJE DODIKU?! Novi lider SAD iz korena menja odnos prema Srbima!

Bivši britanski zvaničnik i poznavalac Balkana je naveo da “nije sva krivica na Srbiji”, dodajući da na Kosovu postoji snažna nacionalistička partija Samoopredeljenje koja, kako navodi, “koristi veoma sličnu retoriku kao ekstremni srpski nacionalisti”.

MAGAZIN ŠPIGL OTKRIVA: Nemačka neće uvesti sankcije Dodiku, PUTIN SPREMAN ZA INTERVENCIJU NA BALKANU!

Mekšejn navodi da “ima nečeg severnoirskog u izvanrednoj nesposobnosti Srba i kosovskih Albanaca da žive jedni pored drugih. Srpski premijer Aleksandar Vučić kaže da je Kosovo ‘kolevka Srbije’, što je isto kao reći da je ‘Normandija kolevka Engleske’ zato što je Vilijam Osvajač došao iz te oblasti (u Francuskoj) i velike srednjovekovne bitke između Engleske i Francuske su vođenje na normandijskim poljima”.

- Ništa neće uspeti dok ne bude više pomirenja i uzajamnog priznanja Srba i kosovskih Albanaca, kao i između svih država u regionu. Ili su osuđeni da kao kao katolički nacionalisti i protestantski unionisti u Severnoj Irskoj održavaju ‘intergitet svoje svađe’ još jedan vek”, naveo je Mekšejn.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DENISE TI NISI HRISCANIN I NEM

pre 7 godina

FRANCUZI I BRITANCI SU HRISCANI ALI SIPTARI TO NISU I PREMA TOME VRATI NOCAC KOJI SIUZEO ZA LOBIRANJE OD SAUDIJACA I TO ISTO SU VE UCINILI MEKEJN I BOB DOL. MRSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Niki

pre 7 godina

Sramota je ovakve uvrstavati u Hriscane. Koji crni Hrišćani.

SuverenaAnonimka

pre 7 godina

Ne zna narod u Francuskoj da su siptari muslimani - to je problem ! Dodik kaze da mu je SAD ambasador u Sarajevu trazio da spali crkvu u Potocarima - naravno , to je zato sto hoce da sakriju da su pomagali muslimanima. Sada nasi Srbi dobre volje, da pisu po stranim novinama, predstavnstima, vladama... Istinu i da ih satucemo u korenu - pobeda u MEDIJSKOM ratu je odlucujuca za ceo tok stvari ! Ljudi zavrnite rukave i budite dobrovoljni novinari, diplomate, botovi... svoga naroda! Moramo da pobedimo !

Lala iz Banata

pre 7 godina

Нема више рата...Јебо* те твој... - тата...!! Али, ... поштоваће се Међународно Устројено Право... Повеље и резолуције - На страни СРБИЈЕ...!! Е то је оно што Вас Енглезе тако "сврби" и "пече" ...?! Шта ако почне деловати МЕЂУНАРОДНИ ПРАВНИ ПОРЕДАК...?! Онда вас...проклетих Енглеза, - нигде неће бити ...!!

Stan bre

pre 7 godina

A sta da se komentarise , najpoliji stvor koji hoda zemljinom loptom je englez , a ujedno nas najveci neprihayelj , a ovi oko nas su samo hijene koje napadaju kada je plen bespomocan .

Penzioner

pre 7 godina

Dzaba se trudite da izazovte sukobe, nema nista od toga !!! A Meksejn neka daje svoje procene o drugim drzavama, nek se kloni Srbije , Ovi " majmuni " iz EU nemaju cimme drugo da se bave, vec im je Srbija na prvom mestu !!!?Smradovi, dokle vise????

nati

pre 7 godina

Meksejn nema nista pritiv da siptari otmu i srpsku kulturu, osim sto su oteli i srpsku teritoriju.Kakav je to onda strucnjak za Balkan sa tako destruktivnim i parcijalnim zakljucima,kad siptari po njemu mogu da neguju i kradu i tudju teritoriju i tudju kulturu.Maloumnik bi znao da osmisli bolji i autenticniji zakljucak od njega.Ne mogu da verujem da je on neki strucnjak jer strucnjaci ne donose takve sizoidne zakljucke.\n

Srb

pre 7 godina

Мистер Мекшејн, Србин се никад није бојао рата, а ви ако сте излазили из ЕУ како бисте на нама Србима показивали да сте велика русофобска империја, можете то да окачите мачку о реп, нити се бојимо вас, нити ваше круне, овде се решава српско питање а то вама смета као и то што је Путин уз нас а то вас највише боли.

Djoka

pre 7 godina

Siptari su pobegli iz Albanije od bede, mi Srbi smo ih primili na nasu svetu Hriscansku zemlju KOSOVO.Dali smo im sva prava sto ni jedna zemlja zapada nema!,,Dali som im ruku sada hocedu sve sramota nemoze tako.NJET

arsa

pre 7 godina

Djoko sve si u pravu ali nazalost te vrednosti koje ima srpski narod danas apsolutno nisu na ceni i svako u svetu ce reci "dali ste sami sta sad hocete".Srpski narod treba da se okrene sebi svojoj naciji svojim interesima a ne da izigrava dobrotvore i za to ocekuje pohvale zapada.Verujte to niko u svetu ne ceni iako zvanicno hvale Srbiju po tom pitanju (tada izbeglice iz Albanije sada iz Sirije) a iza ledja kazu kakva smo glupa nacija

Dragan Bogosavljev

pre 7 godina

Srbija priznaje Albaniju u njenim granicama, kad Albanija prizna Srbiju u njenim granicama problema nece biti.

SRBA SRBIN

pre 7 godina

PIJANI I DROGIRAN BRITANAC JOŠ I GOVNA JEDE, A NIKO NE MOŽE DA MU ZABRANI!!!

Vlada

pre 7 godina

Predlazem da ti budes dobrovoljni kosmonaut za let na Mars. Koliko lupas Eksplodirace nam Planeta Zemlja. Spasi Covecanstvo i IDI.

sergej

pre 7 godina

Dok Srbi ne otkače podle Engleze i ne ukažu im da je drugi svecki rat gotov.I ne prekinu sve vrste saradnje uvek će njihova zlodela da tumaraju Srbsim zemljama. Rat između Balija i Utaše u Lašvanskoj dolini upravo su Englezi napravili tako što su prvo poklali Balije pa su isto tako poklali Ustaše to je prava istina koju ne seju da objave tako je nastao rat između njih.

Nena

pre 7 godina

Poređenje Normandije sa Kosovom je besmisleno zato što Britanci, koliko je meni poznato, nisu nastanjivali Normandiju dok Srbi jesu Kosovo i Metohiju. Drugim rečima, Britanci su svoje ratove sa Francuzima vodili na tuđoj teritoriji dok su Srbi vodili odbrambene ratove na svojoj teritoriji. Koji li je on stručnjak za Balkan kad ne zna osnovne stvari iz istorije ili možda zna, a namerno prenebregava činjenice.

Sasa

pre 7 godina

Alzas..loren...bretanj...korzika...oni svi traze i bore se neki i sa oruzjem otmicama i terorizmom da dobiju nezavisnu drzavu...i da se odvoje od francuske...ali francuska ih ugnjetava zatvara po zatvorima i ubija...sto oni ne daju njima a traze i forsiraju mi da damo nase Kosovo

biber

pre 7 godina

uuuuuu bas smo se uplasili. mozete vi britanske p.....e da ga nam p.......ye

perica

pre 7 godina

Ddenis bi morao da zna da se otimacina ne moze legalizirati i da siptare ko uzurpatore gostoprimljivom domacinu nemoze da svrstava u nikakvu stranu u "razgovorima" nego su prosto otimaci ! I kao neki poznavaoc prilika bi morao da zna da se Srbi nikada nece pomiriti sa ovakvom zloupotrebom gostoprimstva !

Ljubo

pre 7 godina

Gde Englez dodje ,tu pravde vise nema ,a oni su u Srbiji vec odavno.Nasi mali " englescici " su jos gori od ovog gospodina .Nema hrabrog da bi ih sklonio sa ulica,a ni g. Vucic nije hrabar ,mora da navija za Engleze....

Giga

pre 7 godina

Rusi rade samo sta je u njihovom licnom interesu ZABOLE IH INTERES SRBA

Marcco

pre 7 godina

Treba najzad da se shvati da je Engleska ta koja vuče konce po Balkanu, makar zadnjih 100 godina. I vuče ih veoma na štetu Srbije... od stvaranja Kraljevine SHS, gde je Srbija žrtvovala skoro celu generaciju sposobnog muškog stanovništva, preko cepanja Srbije na šest dela u SFRJ (tj. odvajanje CG, MAK, dobrog dela BiH, Vojvodine i Kosova od Srbije), pa sve ovo što se dešava od 1990. do danas, SAD su samo "konjica" koja je to sprovodila. A ovaj još kaže da je se Kremlj “specijalizovao u podržavanju beskrajnog kršenja granica UN". Kakav lik!

Radovan

pre 7 godina

Da zato je ceo svet u glupostima zbog takvih pedera !Svima je jasno da su Amerikanci ocnosno bivsa acministracija kriinalci ,Sada im smeta Putin? Oni bi da uredjuju i zGruziju i Moldsviju i Ukrsjinu i Srbiju i Afriku ?Proslo vreme s i snage nemate ubkrdeli ste?

veselin

pre 7 godina

Jedna od titovih dimezija jeste da je britanski špijun pomoću kog su britanci masakrirali Srbe u prošlom veku međutim tito je r a z b i j e n u svim dimenzijama pa britance očekuje ono najgore što se ikom može dogoditi SUDAR SA I S T I N O M koja je po njih zaprepašćujuća jer će svet otkriti nešto neverovatno ne samo zlo prema Srbima !!!

bane

pre 7 godina

Ometati britance svuda u svetu, izbaciti ih odavde. misle da kao kolonijalna sila i članica saveta bezbednosti u UN mogu da se dupetaju naokolo svojom pos*anom krvavom incestuoznom krunom naokolo po svetu kako hoće. Sve sam ser do sera.

Dragomir

pre 7 godina

Где год је рат ту је уплетен ружни и подмукли енглез!Цео дан да се шеташ Лондоном као туриста не можеш да сретнеш бар колико толико лепу енглескињу.А мушкарца не дај боже да га сретнеш у мраку!МОРЕ НЕ МОЖЕШ ДА СРЕТНЕШ ЕНГЛЕЗА ОД БРОЈНИХ ИНДУСА КОЈИ СУ СЕ НАСЕЛИЛИ ИЗ ПАКИСТАНА И ИНДИЈЕ!Још да споменем да ће Лондон колико сутра бити Венеција ако отопљавање крене да топи лед на северу.Њихов Блер је оптужен да је послао војнике у Ирак непотребно где су бројни погинули.Изашли су из Евро зезанције а заправо у њој нису ни били.

borovo

pre 7 godina

Eeee Britanci !!! zaigrace mecka uskoro i pred vasim vratima...Nista vi niste u boljoj situaciji,cak naprotiv..I R A jos nije ugasena,kolonije Africkih zemalja gledaju vas kao Hitlera ISIS je posebna prica...Jedno trenutno znam da ste prvi u svetu po broju Homoseksualaca...TU VAM SKIDAM KAPU...

CICKA

pre 7 godina

Руси и Срби имају заједничке интересе они се не размимоилазе ни у једној ствари, Крим је био Руски Косово је било Српско, а ова жвака је за све оне који се иначе пале на такве жваке а које долазе искључиво са запада и реагују само на такве а запад баш чека такве са таквим размишљањима , вероватно ови који ово прихватају сматрају себе паметнијима од од сталих а суштински су непријатељи Србије и народа који живи у Србији. Тако јутрос слушам Радио Београд 1 и опет чак и поред исцрпног читања чланка из страних новина (мислим новинама којима управљају странци) који наводи слушаоце на воденицу водитеља да а то је да се попљују , ако је икако могуће, Руси али по ко зна који пут ПАМЕТНИ СЛУШАОЦИ СУ ПОБЕДИЛИ, али ни један није рекао ништа негативно, ако је икако могуће послушајте те паметне слушаоце .

Ja BL

pre 7 godina

On priča o ekstremizmu i nacionalizmu, Britanija ogrezla u osvajackim ratovima.

Mile

pre 7 godina

Đubre britansko, upravo oni su sve zakuvali i kuvaju i dan danas na ovim prostorima!

Milorad Lukovic

pre 7 godina

Prvo vratite Malvine Argentini, ili kako ih vi britanci pogrešno nazivate Foklandska ostrva pa se javite...ionako su na par hiljada kilometara od Britanije...za razliku od toga gde je Kosovo u odnosu na Srbiju.

neko

pre 7 godina

nema ljudi nista od toga. nazalost, znajuci albance, oni su odavno potkupili i trampa i druge republikance tamo gde treba tako da mi je tesko poverovati da ce tramp raditi u nasem interesu. oni stariji se secaju republikanca bob dola koji je bio jedan od najzescih jastrebova koji su trazili unistenje srbije. republikanci su kao i demokrate vec odavno podmicene od strane albanaca

ugladjeni retardi

pre 7 godina

Sami Britanci su doveli do ovakvih napetih situacija. Da su postovali ono sto su sami stvorili i potpisali napete situacije ne bi bilo. Ali ocigledno je da njima vise odgovara rat nego mit. I to je strasno. Sad odjednom su se setili krsta i tri prsta.... Pa ne rade to odgovorni politicari. Nego i oni su onaj deo tange koji ide u du.e.

Dara

pre 7 godina

Ko zarezuje bivseg muza, ko zarezuje bisu zenu...Niko! Pa ljudi i ovaj je bivsi, ko njega sta pita?!? Moze samo da laje u prazno kao svaki bivsi...

nina

pre 7 godina

A u WWII bili smo im jedini saveznici na tlu evrope, sem SSSR. Nikako da shvate da vise nisu sila I da ne treba da trpaju svoje prste tamo gde ih ne treba. Mnogo su oni zla nacinili, treba da stanu.

Toma

pre 7 godina

Ne kaze se uyalud u Srbiji nepravi se Englez.Englezi su sve uradilina stetu srpskog naroda. 1913.godine sa Austrougarskom odrzaliLondonskimir i Srbima otese danasnje Albanije.U Drugomsvetskom ratu tgerali Srbe na Srbe tako sto supodsticali gradjanski rat izmedju cetnika i partizana.Sadapisu neke rezolucijeprotiv srpskog naroda, a vlast uzima njihove poliuticare zasavetnike,da nas savetuju da sto propadnemo.Opisuju nasda smo genocvidan narod,ustvari Englezisu genocidomistrebilimnoge narode kao sto sudomoroci Ausrtealije, Amerike,vrsili genosid u Indiji i po Afdrici.Trebalo bi ovi njihovipoiliticari da sepokriju i da cute,jer sve sto imaju tol su opljackaliodsvojih kolonija.

bole

pre 7 godina

Englezima treba jos dosta vremena da im se krv procisti jer do pre 200god kod njih se radjala deca iz brakova brace i sestara i dan danas imaju posledice toga.

hok

pre 7 godina

Podli i prljavi Englezi,kad ste tako hrabri ajde vi nas napdnite da vas prebivemo jednom za sva vremena.Da naucili smo vi ratujete uspesno samo protiv civila i sad bi ih slonili na bezbedno pa da vidimo vasu snagu,djub...a jedna.

miki delija

pre 7 godina

taj covek to sto trazi i dobice oni su navikli da druge razaraju , ali ovoga puta ce im se vratiti zestoko putin nece da gleda to oni toga kao da nisu svesni zazalice

Sasa

pre 7 godina

Kad god zele...nase diaspore ima i tamo....gore ce im london dok si rekao keks...nismo vise u 99...danasni klinci su ludi...

toti

pre 7 godina

Nemaš ti pojma,Nije mi jasno što se ljudi bave nečim o čemu nemaju pojma,a ne o onom što je u njihovom dvorištu.Šta bi rekao kad bi se stanovnici Foklanda izjasnili za pripajanje Argentini, ili da budu samostalni?

Mile

pre 7 godina

AKO JE INFORMACIAJ TACNA , ONA PREDSTAVLJA UPOZERENEJ SRBIMA I SRBIJI DA S E HTNO OJACAJU I STVORE SAVEZ RADI ZASTITE .

Mile

pre 7 godina

BRITANCI NEKA DIGNU RUKE OD SRBA. NJIH JE NAJREALNIJE DEFINISAO PASIC. BRITANCIMA NIKO NE VERUJE.AKO PROCITATE OZBILJNE ZABELESKE LJUDI , BRITANCIMA SU SVI PODOZRIVI. ONI VISE NISU SILA NA SVETKOM NIVOU ,PA ZELE DA S E SVETE ILI MALTERIRAJU MALU SRBIJU , REPUBLIKU SRPSKU , SIRIJU , LIBIJU ITD ...NEKA PKUSAJU SA KINOM , RUSIJOM , INDIJOM , BRAZILOM ...ITD? NA ZALOST BRITANCI SU TAKVI ? NORMALNI LJUDI RADUJU SE TRAPMU , JER CE POKUSATI VRATITI AMERIKU SA STRANPUTICE KOJU SU JE GIRALI I ENGLEZI , I VRATITI MEDJU NORMALAN , POSTOVAN I UVAZAVAN SVET , KAO BORCA ZA PRAVDU I SLOBODU.

dragan

pre 7 godina

Fašisti ali na drugi način. Gori su od najgorih, maroderi porobljivači. Fuj nacija

Dusan Petrovic

pre 7 godina

Ma samo da se Ameri ne mesaju, pa i Rusi nemoraju da pomazu, za dva dana bi Srbija Siptare opametila, da im vise nepadne na pamet, da traze republiku u Republici jer je kosovo sastavni deo Srbije. Niko pa ni tada nema pravo i nesme reci evo dajemo kosovo Siptarima da bude nezavisno jer to nece dozvoliti nikada Srpski narod, a i nesme, pa makar bili izolovani i pod sankcijama celog zivota,ne treba Srbiji ni EU, niti bilo sta kada je kosovo u pitanju.

veliborxxl

pre 7 godina

Da ste pametni pa da svaki dinar koji vam drzava zaradi usmjerite u naoruzanje...Pitao bi ja vas kako bi siptari "morali" razgovarati sa vama!!! I ne da bude sest MIG-ova nego 26... Nama u RS to dosta lose ide.Vlast je losa a ni opozicija nema ideju.Mene da se pita sva bi sredstva ulozio u policiju.Da bude br1 u Evropi pa neka se komsije nesto pobune.Balkanci jedino jezik sile razumiju...

miodrads

pre 7 godina

I gle čuda, srpski voz koji je trebao da uđe na Kosovo i Metohiju iritira jer je oslikan ikonama koje albanci vide kao provokaciju Srbije! Niko od od njih da objasni zasto se onda bore za ulazak u UNESKO, zasto bi da preuzmu čuvanje sroskih crkava i manastira sa istim tim ikonama. Nedaj boze da im to uspe, bilo bi to kao "Dati kozi da cuva bastu sa salatom"! A njihovo postovanje srpskih verskih objekata smo vec gledali, u "odusevljenju su se penjali na njih i cupali krstove sa njih". Stvarno slusamo neverovatne price pokrovitelja svega ovog i njhovih Zapadnih demokratskih zastitnika!n

Dordz

pre 7 godina

Kakav licemer! Jedini ekstremisti i separatisti su siptari koji ne pripadaju Kosovu. Kosovo je bilo i ostace Srpsko.

Sale

pre 7 godina

Da li je Normandija kolevka Engleske neznam i boli me uvo za to, ali sigurno je to da je Kosmet srpska kolevka i za tako nešto ne moraš ti da komentarises kada ne znas istoriju ti...nepismeni smradu britanski.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17