• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.01.2017

14:56

(FOTO) NAJNIŽI UDARAC DO SADA! Trampa optužili za INCEST S ĆERKOM IVANKOM!

Vesti

(FOTO) NAJNIŽI UDARAC DO SADA! Trampa optužili za INCEST S ĆERKOM IVANKOM!

Podeli vest

Protivnici novog predsednika SAD objavili fotografije iz njegovog porodičnog albuma sa ćerkom Ivankom na kojima se vidi koliko su njih dvoje bliski. Tvrde da je to neprimeren odnos oca i ćerke

Čini se da su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimerenim za oca i ćerku

Protivnici predsednika SAD Donalda Trampa (71) optužuju ga za incest sa ćerkom Ivankom (36). Internet su preplavile fotografije iz porodičnog albuma Trampovih koje pojedini mediji nazivaju neprimerenim i na osnovu njih zaključuju da odnos ćerke i oca nije uobičajen.

Set od najmanje deset slika objavljen je na Jutjubu pod nazivom "Šokantne fotografije koje Ivanka Tramp ne želi da vidite". Na njima se vidi prisan odnos oca i ćerke još od perioda kad je bila mala. Na većini tih slika Ivanka sedi ocu u krilu ili je on ljubi i grli, pa su ih pojedini mediji u SAD nazvali incestuoznim.

- Čini se da su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimerenim za oca i ćerku. Njih dvoje su u romantičnim i ljubavnim pozama, a uhvaćen je i trenutak Ivankinog seksi plesa u očevom krilu tokom jedne zabave u njihovom domu, kad je ona imala samo 18 godina - piše veliki broj antitrampovskih portala u SAD.

POGLEDAJTZE "INKRIMINIŠUĆE" FOTOGRAFIJE:

Plastične operacije

Informer

Trampovi protivnici tvrde da je Ivanka uradila nekoliko plastičnih operacija da bi izgledala kao što danas izgleda. Navode da je uradila operacije na licu kako bi ga izdužila i da je povećala grudi, te da se ne može nazvati prirodnom lepoticom. Ivanka, međutim, stalno govori da se nikad nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji.

Oni dodaju da je cela Amerika ostala zapanjena nakon što je Tramp na jednom skupu u predizbornoj kampanji Ivanku neprimereno uhvatio za bokove, čak ju je i poljubio - u usta. Takođe, mediji podsećaju na njegove izjave još iz 2006. da je Ivanka zgodna i veoma seksi.

- U jednom tok-šouu Tramp je na pitanje novinara da li bi Ivanka, koja je bila manekenka, pozirala za "Plejboj" odgovorio: "Ne mislim da bi Ivanka to uradila, iako ima veoma lepu figuru. Da nije moja ćerka, verovatno bih bio u vezi s njom" - podsećaju mediji na Trampove izjave u vezi s Ivankom.

Kako navode, i prijatelji porodice Tramp svedoče da su njih dvoje oduvek imali izuzetno blizak odnos.

- Razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka nijednu profesionalnu ni privatnu odluku od važnosti ne donosi bez konsultacije s ocem - svedoče prijatelji Trampovih.

Istovremeno, pojedini mediji u SAD pokušavaju da oslikaju Ivankinu prošlost kao problematičnu.

- Ona u javnosti voli da ostavlja dojam čedne, elegantne i skromne žene. Međutim, uprkos velikom trudu da ostavi najbolji utisak, postoje neke stvari iz prošlosti koje menjaju sliku o zlatnoj devojci, prvoj ćerki Amerike. Dok je bila model, pozirala je golišava, a te fotografije se trudi da što bolje sakrije od javnosti - pišu antitrampovski portali.

Anketa

S druge strane, u Trampovu odbranu stalo je nekoliko internet portala koji tvrde da su pojedine fotografije iz porodičnog albuma predsednika SAD montirane.

- Umesto da vide koliko Donald Tramp voli svoju decu, oni su videli nešto potpuno suprotno. To samo bolesni umovi mogu da smisle - navodi sajt "Infovors".

Napali mu i sina, branila ga Čelsi Klinton

Informer

Na udaru protivnika Donalda Trampa našao se i njegov najmlađi sin Baron (11), u čiju je odbranu stala ćerka Bila i Hilari Klinton, Čelsi.
Naime, veliki broj Amerikanaca ismevao je ponašanje deteta i njegove grimase tokom inauguracije njegovog oca. Na slikama se videlo da se mališan dosađuje, što nije promaklo Trampovim protivnicima. Na Tviteru su ga ismevali da ne zna da se ponaša, da ni on ne može da voli svog oca, a neki su otišli toliko daleko i nazvali ga budućim masovnim ubicom.
Prestali su tek nakon što se Čelsi uključila u raspravu.

Informer

- Baron Tramp zaslužuje šansu da bude dete kao i svako drugo - napisala je Čelsi na Tviteru.
Ona je tu priliku, međutim, iskoristila za svoju promociju. Pozvala je svoje sledbenike da se usprotive politici oca malog Barona, tvrdeći da je ona opasna po decu.

 

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoki

pre 7 godina

Kcerka Klintonovih kaze da je politika Trampa opasna po decu.A da pitamo decu koja su nastradala po celom svetu sta oni misle o politici njenih dragih roditelja.\n

vik

pre 7 godina

U svakom slucaju je cudak. Ja se jedino plasim da ce priznati Kosovo...Onda mu niko nece klicati ..."Trampe srbine"

BOLESNICI

pre 7 godina

Samo njima moze pasti na pamet ovakva bljuvotina a pri tom su do juce vodili svet u propast. Spaseni smo. Sto ga vise napadaju to govori o njima koliko su bolesni i gladni vlasti i nase krvi.

Sale

pre 7 godina

I konacno je sve jasno! Nisu dzabe prvi doseljenici u Ameriku bili problematicni stanovnici Evrope, da ne upotrebim neku tezu rec. Sada su na sceni njihovi potomci, a krv nije voda. Nema im pomoci!

petar

pre 7 godina

HILARI je to rekla i trazila da se celom svetu prenese ta informacija , licno sam video na sajtu CNN-a i FOX-5. Ovo samo bolesni mozak kakav ima Hilari moze da smisli.

homo ludens

pre 7 godina

Ova forigrafija je fotomontaza,uvjerena sam.A Sve Je u ocima posmatraca.Ko zna sta ce mu Sve isceprkati.Ali Tramp Je prekaljeni tvrdokozac I tesko mu mogu nauditi.Jer,da su mogli ne bi bio izabran Za predsjednika.\nIvanka jeste Imala propusta u mladosti ali sada Je savrsena mlada Majka,supruga i poslovna zena.Uporedite samo nju i ovi Chelsea.

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Na zapadu je takav odnos roditelja i dece sasvim prirodan. Oni zajedno letuju na nudistickim plazama i niko se ne buni sad zboh prisnosti oca i cerke kao fol dizu uzbunu. Kad ameri moralisu e onda je to stvarno spasi Boze! Istrosena nacija koja u biti jos nije ni uspela da se formira u pravom smislu reci.

Bane

pre 7 godina

A Bill je jedini kome je sekretarica popusila u ovalnom office,pa je svejedno ostao na celu drzave

Nemke

pre 7 godina

Pa sta?Ja sam mislio da je to kod vas u americi normalno.Tamo setaju kojekakvi homoseksualci,tranvestiti i Bog zna sta sve ne.Jos se i vencavaju.

marko

pre 7 godina

Sta se ocekivali od smeca ljudske vrste koji su tukli po srbiji iraku i da ne nabrajam.

sumadinac

pre 6 godina

mentalno bolestan narod.dosli su do dna.nema im soasa.

Miki

pre 6 godina

Vecina Amerikanaca mi lice na debile. Vadi ih to sto su jaki ekonomski i vojno, pa ceo svet terorisu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija