• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.01.2017

20:17

ŠOKANTNO! TRAMP IZVODI SAD IZ UJEDINJENIH NACIJA: Republikanci zahtevaju i da se UN seli iz Njujorka!

Vesti

ŠOKANTNO! TRAMP IZVODI SAD IZ UJEDINJENIH NACIJA: Republikanci zahtevaju i da se UN seli iz Njujorka!

Podeli vest

Republikanci u americkom Predstavnickom domu predložili su rezoluciju po kojoj bi SAD trebalo da napuste Ujedinjene nacije

Rezolucijom koju je predložio Majk Rodžers traži se potpuno povlačenje SAD iz UN, kao i da svetska organizacija premesti svoje sedište iz Njujorka.

Takođe se zahteva obustava svih američkih aktivnosti u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, prenosi RT.

Rodžers i drugi republikanci više puta su isticali da američki poreski obveznici ne treba da plaćaju organizaciju koja ne promoviše interese SAD.

TRAMP: Nema para za klinike koje obavljaju ABORTUSE!

Rezolucija, koja je predložena 3. januara, prošla je ispod rada medija i javnosti, a u slučaju da bude usvojena biće potrebne dve godine za njeno sprovođenje.

- Predsednik će okončati svako članstvo SAD u Ujedinjenim nacijama, u svakom organu, agenciji, komisiji ili nekom drugom telu UN. Misija SAD pri UN se zatvara- navodi se u rezoluciji.

Rodžers je pokušao da progura sličnu rezoluciju 2015. godine, ali bez uspeha.

TRAMP PONIŠTAVA OBAMINE ZAKONE: Amerika istupila iz Transpacifičkog sporazuma!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

Pa i treba! Ionako su se ponašali, ne poštujući tu instituciju! Sledeće je "selidba" u Ženevu!

5555

pre 7 godina

Rušenja srpskih spomenika i krstova ,te mučenja i klanja,vađenja organa,i TU KAO NIKO NE SNOSISE ODGOVORNOST ???!!!! Pa to je prava planeta majmuna i ona je još dobra u poređenju sa dolazećim??!

bereal

pre 7 godina

šiptari će se hvaliti da su radi njih raz.ebali UN onda će oni postati nepriznato-priznati

duška

pre 7 godina

Odavno su UN izgubile svoj ugled i misiju zbog koje su i osnovane! Ovakve kakve su sada, ne treba ni da postoje,i u pravu je što izlazi! Bojim se samo da će i tu globalističku mašineriju iseliti u Brisel kako bi na dalje EU preuzela štafetu manipulisanja...

Miodrag

pre 7 godina

Amerika je najveći finansijer UN i ima najveći uticaj na tu medjunarodnu organizaciju.Izlaskom Amerike iz UN stvari ce se iz temelja promeniti i otići u pravcu neizvesnost, u svakom pogledu,naročito po pitanju opšte,pa i američke odgovornosti za stabilnost i mir u Svetu.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija