• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

26.01.2017

18:27

(VIDEO) SRAMOTNO, VENECIJA BEZ DUŠE: Izbeglica iz Afrike se udavio, a prolaznici mu se smejali i snimali telefonom?!

Vesti

(VIDEO) SRAMOTNO, VENECIJA BEZ DUŠE: Izbeglica iz Afrike se udavio, a prolaznici mu se smejali i snimali telefonom?!

Podeli vest

Policija je otvorila istragu nakon što se izbeglica iz Afrike utopio u Veneciji, dok su ga prolaznici samo gledali i snimali mobilnim telefonima

Na snimku se vidi 22-godišnji muškarac iz Gambije Pateha Sabalja kako pluta usred kanala. Prema njemu su bačena tri koluta za spasavanje, ali se čini kako nije hteo da ih dohvati, pa nije nemoguće da je želeo da počini samoubistvo.

Niko nije uskočio u vodu da pomogne. 

Na snimku se čuju neki od posmatrača kako dovikuju: "Glup je, želi da umre" i "Hajde, vrati se kući", prenosi “Indipendent”. 

Šef italijanskog udruženja spasilaca Dino Baso rekao je: "Ne želim nikoga da okrivljujem, ali možda se moglo učiniti više kako bi se spasio". 

Italijanski mediji su preneli kako je Sabalji imao dozvolu za boravak u Italiji te da je doplovio iz Afrike prije dve godine. 

Policija navodi da se nesreća dogodila u nedelju. 

Više od 181.000 migranata stiglo je brodom u Italiju prošle godine, što je 18 odsto više nego u 2015.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Ej "Žabari", "Žabari" !? ...A kod nas, u Januaru, skoče trojica...- da spasu... - kera...?! Ej... - kera, ?! I onda pričamo o etici i moralu nas Srba i ovih iz Evropske Unije...? Pa to je : Nebo i... - "šeširdžija"...!?

Srbin

pre 7 godina

Stvarno bezveze, umesto da su svakom dali po gajbu u Veneciji i 5-600 evra svaki mesec , njima to nije palo ni na pamet - ni pod razno. Neznam stvarno zasto su tako bezobrazni ?

xx

pre 7 godina

ono sto bode oci na ovom jezivom snimku je da nesrecni mladic koji se davi ima VISE SRECE u svom kratkom i mizernom zivotu nego 'publika' koja ga gleda dok se davi ! to se jasno vidi iz njihove reakcije ! demoNkratija ! 'nasa' vlada se trudi iz petnih zila da i mi postanemo ko ovi zombiji u veneciji, da li ce uspjeti u tome??

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija