• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik/informer

28.01.2017

19:22

(FOTO) JEDAN POZIV MENJA SVE: Posle 45 minuta završen razgovor Donalda Trampa i Vladimira Putina!

Vesti

(FOTO) JEDAN POZIV MENJA SVE: Posle 45 minuta završen razgovor Donalda Trampa i Vladimira Putina!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je telefonom ruskog kolegu Vladimira Putina, što je prvi direktan kontakt dvojice lidera

21.25 - Predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, dogovorili su se u telefonskom razgovoru da nalože da se proanaliziraju mogući datum i mesto njihovog ličnog sastanka. Razgovor je protekao pozitivno i delotvorno, saopštio je Kremlj.

KREMLJ O RAZGOVORU DVOJICE PREDSEDNIKA: Tramp poručio Putinu da Amerikanci simpatišu Ruse i Rusiju!

Prema navodima Kremlja, dvojica predsednika su naglasila i važnost obnavljanja trgovinsko-ekonomskih veza poslovnih krugova dveju zemalja, kako bi se dodatno podstakao stabilan razvoj bilateralnih odnosa

reuters/ap photo

19.15 - Završen je telefonski razgovor predsednika SAD Donalda Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina, prenela je agencija Rojters pozivajući se na visoko postavljenog činovnika u američkoj administraciji. Razgovor dvojice lidera trajao je oko 45 minuta.

U BELOJ KUĆI ZADOVOLJNI RAZGOVOROM TRAMPA I PUTINA: Značajan početak poboljšanja odnosa SAD i Rusije!

Donald Tramp razgovarao je s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom prvi put nakon svoje inauguracije.

Rusija očekuje da će posle stupanja Trampa na dužnost američkog predsednika odnosi Moskve i Vašingtona, koji su, prema oceni ruskih vlasti, tokom mandata Baraka Obame u potpunosti degradirani, početi da se poboljšavaju.

Tanjug

Iz Kremlja su poručili da je Putin nameravao da Trampu čestita stupanje na dužnost američkog predsednika i s njim razmeni stavove o trenutnom stanju bilateralnih odnosa. 

Tanjug

„Posle razgovora s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koji je trajao 45 minuta, predsednik SAD sada razgovara telefonom s trećim od pet lidera – predsednikom Rusije Putinom“, napisao je portparol Bele kuće Šon Spajser na svojoj stranici na Tviteru. 

Tanjug

Spajser je objavio fotografiju na kojoj se vidi da Tramp razgovara telefonom, sedeći za stolom.

Tanjug

Oko stola sede i stoje potpredsednik Majk Pens, šef aparata Bele kuće Rajns Pribas, savetnik predsednika za nacionalnu bezbednost Majkl Flin i Trampov savetnik za strateška pitanja Stiven Benon.

 

 

Tramp je prethodno na Tviteru naveo da će sa Putinom razgovarati o poboljšanju odnosa, kao i o "informacijama o tome šta treba raditi u narednih sedam dana".

 

 

Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas telefonom i sa japanskim premijerom Šinzom Abeom i tom prilikom potvrdio "čeličnu posvećenost SAD" bezbednosti Japana.

Razgovor sa japanskim premijerom bio je prvi među nekoliko telefonskih razgovora koje je Tramp za danas planirao sa svetskim liderima.

Najavljeno je da će američki predsednik razgovarati i sa francuskim kolegom Olandom, kao i sa premijerom Australije Malkolmom Turnbulom.
 

Uskoro opširnije...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aeksa

pre 7 godina

bolje je razgovarati godinu i više nego ratovati jedan dan

COKILOKI

pre 7 godina

I KO ĆE NA KRAJU PLATITI TOLIKI TELEFONSKI RAČUN...NAGRADNO PITANJE.....HE,HE,HE

Feniks1

pre 7 godina

Kod nas je sve otvoreno i u necijem prisustvu . Ali sad ce neki pisati da se razgovaralo o Balkanu 44 min od mogucih 45 min . :)

homo ludens

pre 7 godina

Ja sam juce sa tetkom pricala 54 min.I opet sam nesto zaboravila da joj kazem:)

Nemanja

pre 7 godina

Sve bogati ljudi ,znamo da koferi nece da rade ,a to Putine ne odgovara

vik

pre 7 godina

Divno , sjajno vec osecamo kako nam je u Srbiji bolje zbog ovog telefonskog razgovora...

Car

pre 7 godina

Какав је Путин шмекер, нема му равног.

Andja

pre 7 godina

Pa razgovarao je i sa Angelom Merkel 45 min ... i to pre nego sto je zvao Putina...

bube

pre 7 godina

Putin je čovek natprosečne inteligencije, zavoleće ga ceo svet. Kada bi bio na izborima za predsednika Srbije, oborio bi svaki rekord. Naš zakon treba promeniti i dozvoliti da se Putin kandiduje u Srbiji. U sto godina jedan čovek se u svetu rađa sa genijalnom inteligencijom, e to je taj čovek- DRUG PUTIN !

Dr Kresimir

pre 7 godina

Panika u Hrvatskoj! Putin I Tramp dogovorili poklanjanje 100 MIG -ova i vracanje Kosova Srbiji. Hrvati bjeze izbezumljeni i u panici bjeze.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija