• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.01.2017

23:46

STRAH OD NAPADA: U Holandiji privremeno zatvorene četiri velike džamije!

Vesti

STRAH OD NAPADA: U Holandiji privremeno zatvorene četiri velike džamije!

Podeli vest

Četiri velike džamije u Holandiji, nakon oružanog napada na džamiju u Kanadi, iz bezbednosnih razloga biće privremeno zatvorene, javila je Anadolija

Pozivajući se na lokalne medije, agencija navodi da je takva odluka doneta na hitnom sastanku zvaničnika četiri velike džamije, nakon napada na džamiju u Kvebeku.

Na tom sastanku je odlučeno da zbog ”zabrinutosti za sigurnost” vernici neće moći obavljati molitve u džamijama u Amsterdamu, Roterdamu, Hagu i Utrećtu, u koje, kako se navodi, većinom idu državljani Maroka.

U zajedničkom saopštenju sa pomenutog sastanka se navodi da su nadležni u džamijama svesni da ti objekti uvek i svima treba da budu otvoreni, ali da su ipak morali da donesu ovako radikalnu odluku.

U oružanom napadu u Kvebeku tri napadača usmrtila su šest, a ranila osam osoba.

(FOTO/VIDEO) TERORIZAM U KANADI! ŠESTORO MRTVIH u napadu na džamiju u Kvebeku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija