• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2017

21:32

BEZ IZNENAĐENJA: Senat potvrdio izbor Tilersona za šefa diplomatije SAD

Vesti

BEZ IZNENAĐENJA: Senat potvrdio izbor Tilersona za šefa diplomatije SAD

Podeli vest

Američki Senat potvrdio je danas izbor Reksa Tilersona za novog državnog sekretara

Tilerson (70) je američki biznismen, inženjer i bivši izvršni direktor američke naftne kompanije Ekson mobil, kojeg je predsednik Donald Tramp nominovao za šefa diplomatije.

Tilerson se našao na meti oštrih kritika demokrata koji su upozoravali da će njegov pristup poslu i odsustvo iskustva u vladi nauditi američkoj poziciji u svetu, navodi AFP.

Izbor Tilersona na funkciju potvrđen je, međutim, u Senatu sa 56 glasova za i 43 protiv, pri čemu se u glasanju četvoro demokrata priključilo ukupnom broju republikanaca kojih u Senatu ima 52.

RAT STRANIM PLAĆENICIMA, SRBIJI TREBA TRAMPOV ZAKON: Zabraniti rad NVO agenturama koje izazivaju sukobe i haos u zemlji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

A sta Srbiju sprecava da uvede taj  Trampov zakon u vezi NVO dama,jel drzavi treba posebna molba od Svetog Petra mozda,pod hitno uvedite taj zakon i proterajte sve placenike iz Srbije,pobogu ljudi, sta ste dosad cekali,jel ima nekog normalnog u ovoj Srbiji, kad se ovakve stvari desavaju.\n

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija