• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Washingtonpost

02.02.2017

08:51

I MELANIJA SMENJUJE: Prva dama postavlja NOVO OSOBLJE u Beloj kući!

Vesti

I MELANIJA SMENJUJE: Prva dama postavlja NOVO OSOBLJE u Beloj kući!

Podeli vest

Supruga američkog predsednika Melanija Tramp najavila novu šeficu osoblja koje će je pratiti, a radi se o Lindsej Rejnolds, koja je radila sličan posao kod Džordža Buša Juniora

Melanije je izjavila da sastavlja "profesionalni i visoko iskusni tim" koji će imati vremena da sve uradi kako treba.


- Uzbuđena sam što ću organizovati i okupiti tako dinamičnu i naprednu grupu pojedinaca koji će raditi zajedno kako bi naša zemlja bila bolja za svakoga - rekla je ona.

Gospođa Rejnolds će biti odgovoran za upravljanje agende i dnevnih aktivnosti Melanije Tramp. Rekla je da je jedan od njenih prvih zadataka nastavak organizacije tura po Beloj kući.

- Radim na tome da osiguram da u Kancelariji za posete Bele kuće bude dovoljno osoblja i da budu operativno spremni da prihvatite zahteve za turneje u narednim nedeljama nakon tradicionalnog privremenog zatvaranje tokom tranzicije - rekla je Rejnoldsova.

U međuvremenu, radi se na renoviranju Bele kuće gde se vrše ture kako bi posetioci imali potpun ugođaj tokom posete.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija