• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2017

14:38

REKORDNA ZAPLENA DROGE U NEMAČKOJ!Pronađeno 717 kg veoma čistog kokaina!

Vesti

REKORDNA ZAPLENA DROGE U NEMAČKOJ!Pronađeno 717 kg veoma čistog kokaina!

Podeli vest

Carinski zvaničnici u nemačkoj luci Hamburg saopštili su danas da je zaplenjeno 717 kilograma kokaina za koji procenjuju da ima uličnu vrednost od 145 miliona evra, prenosi AP

Šef istražne kancelarije carine u Hamburgu Rene Mačke izjavio je za nemačke medije da je to najveća pojedinačna zaplena droge u Nemačkoj ikada i da je kokain imao veoma visok stepen čistoće.

Kako se navodi, droga je zaplenjena 18. januara nakon što je pronađena u brodskom kontejneru pristiglom sa karipskog ostrva Kurasao koje pripada Holandiji.

Mačke je naveo da iza pošiljke kokaina stoji međunarodna banda i da je zaplena kokaina povezana sa otmicom u Holandiji koja se dogodila u ponedeljak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
OVO ZNACI DA JE NEMACKA UZELA

pre 7 godina

NECE SIPTARI SA VIKINZIMA VISE DA TRUJU NEMCE I AUSTRIJANCE .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija