• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.02.2017

15:46

BLUD I RAZVRAT! Sveštenik pravio orgije, TERAO ŽENE NA SEKS SA KONJIMA!

Vesti

BLUD I RAZVRAT! Sveštenik pravio orgije, TERAO ŽENE NA SEKS SA KONJIMA!

Podeli vest

Italijanski klerik Andrea Kontin (48) iz Padove imao najmanje 30 ljubavnica koje je terao čak i na seks sa životinjama. Žrtve redovno tukao, a sve preverzije snimao

Nakon što bi primorao ženu na seks sa konjem, satima bi je šibao i tukao

Italijanski katolički sveštenik Andrea Kontin (48) iz crkve San Lazaro u Padovi godinama je pravio orgije sa najmanje 30 ljubavnica, koje je terao čak i na seks sa konjima. Skandal je otkriven krajem decembra nakon što je nekoliko žena prijavilo razvratnog popa papi Franji, koji ga je suspendovao i pokrenuo istragu.

List "Korijere del Veneto" juče je objavio detalje perverznih orgija. Jedna od Kontinovih žrtava, čije ime nije objavljeno, ispričala je da je sveštenik svuda sa sobom nosio kofer u kojem je imao brojna seksualna pomagala.

- Kontin je nosio torbu punu vibratora, lisica i sado-mazo opreme jer je skoro svakodnevno morao da ima seks po više puta. U svoj parohijski dom pozivao je po nekoliko žena odjednom, koje je terao da izvode striptiz pred njim. Sve perverzije bi snimao, a svuda po kući čuvao je porno-snimke - ispričala je jedna od žrtava.

Informer

Ona je dodala da je Kontin nekoliko žena terao da pred njim imaju seks sa konjima i drugim životinjama.

- U tome je posebno uživao. Nakon što bi primorao ženu na seks sa konjem, onako izmučenu doveo bi je u svoj stan. Tamo bi je satima šibao i tukao - kazala je žena.

Zlostavljali 4.500 dece

Katolički sveštenici širom Australije seksualno su zlostavljali najmanje 4.500 dece u periodu od 1980. do 2015, objavila je državna komisija, koja se bavi istragom o tome.
- Mališani su zlostavljani u više od 1.000 katoličkih crkava širom Australije. Žrtve su u proseku imale 10 godina, a do sada su desetine saslušane. Istraga se nastavlja - rekao je vodeći istražitelj komisije Gejl Furnes.

Druga žrtva navela je da je Kontin nekad imao istovremeno seks sa 30 ljubavnica, koje je vodio i u svingerske rizorte i letnjikovce u Francuskoj.

- Imao je veliku moć nad nama. Pretio je da će sve ispričati po parohiji i da će nas optužiti za blud ako mu se ne potčinimo. Žene je uglavnom vrebao u crkvi, koristeći svoj autoritet da nam se nametne. Međutim, nekoliko žrtava je našao i preko interneta - navela je jedna od žrtava.

Prema njenim rečima, žene su istražnoj komisiji Vatikana, formiranoj zbog ovog skandala, otkrile i da je Kontin imao pomagača. U pitanju je sveštenik Roberto Kavacana, koji je uglavnom imao zadatak da snima seks-žurke.

Prema navodima nadležnih, Kontin će verovatno biti izbačen iz crkve.

- Šokiran sam zbog cele situacije. Osećam se kao otac osramoćenog sina koji je potonuo u greh. Kontin će nakon istrage biti raščinjen jer njegova dela ne priliče svešteniku i hrišćaninu. Kavacana će verovatno zadržati svoj položaj jer je samo posredno učestvovao u skupovima - rekao je biskup iz Padove Klaudio Ćipola.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragisa

pre 7 godina

Konacno jedan normalan, a oni hoce da ga rascine. Papa je zastranio!!

Ljubo

pre 7 godina

Pa, " Strasti Toskane"... ne zna se ko je ko kome i ko koga ...?!

sergej

pre 7 godina

Kao Kara Murat eto žene na šta ste spale za novac i onda kaže da Islam preteruje samo ženi alku u nos uvuci i zazidaj je u kuću. Vaša prava nikad nisu narušena vi narušavate same sebe samo vaš razvrat treba ograničiti kao u srednjem veku na lomaču.

Marcco

pre 7 godina

Pretera ga. Što bre na lomaču? Ja bih to sve poslao na ulicu da zarade pare dok lice na nešto a onda u rudnik.

Jasna

pre 7 godina

Vi bre niste normalni! Nista bolji niste od njega! Niti znate šta je u lose,niti sta je dobro, niti ko je kriv. Jedino sto znate je da pljujete po zenama. A smem ruku u vatru da stavim da ste se svi okačili po nekoj na vrat i isisavate život od nje.Takve su nam muškarčine postali današnji srbi. Prosto da čovek poželi da se i vama tako nešto desi (srećom i vi imate rupe) pa vi posle brojite pare! Normalnim ljudima se unapred izvinjam za ovakav rečnik.

sergej

pre 7 godina

@Marcco Jel hoćeš da ti tvoj nesrećnik (sin) ili brat,otac naleti na jednu takvu posle konja za nju je čovek smešan da im samo nabija kompleks ili da moraš platiti lečenje minimum tripera a za ostalo da ti ne spominjem. Pa kod ovakvih picajzle su poklon ko bombone. Ovakve su dobre samo kad je rat poslati ih na neprijateljsku teritoriju. @Jasna za tebe je i konj smešan,sve za lovu radite. A da smo se okačili o vrat, pa vidi se ko duže živi! Žena ima samo jednu vijugu više od kokoške a razlog obdarenosti te vijuge da ne sere po kući! Bog je stvorio Adama a Evu napravi od psećeg repa! Samo su to prinačili od rebra Adamovog.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija