• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/informer.rs

08.02.2017

13:26

(VIDEO) E OVAKVE PROTESTE VOLIMO! Velike TOPLES demonstracije zbog zabrane TOPLESA!

Vesti

(VIDEO) E OVAKVE PROTESTE VOLIMO! Velike TOPLES demonstracije zbog zabrane TOPLESA!

Podeli vest

Veliki broj žena obnaženih grudi izašao je na ulice Buenos Ajresa i još dva argentinska grada u znak solidarnosti sa ženama koje su nedavno došle u sukob sa policijom zbog toga što su na južnoatlantskoj plaži bile bez gornjeg dela kupaćeg kostima.

 

Demonstracije u argentinskoj prestonici i gradovima Mar del Plata i Rosario izazvao je incident koji se pre dve nedelje dogodio u mestu Nekočea, 500 kilometara južno od prestonice, prenosi AFP.

Dvadeset policajaca je tada trima ženama naložilo da obuku gornji deo kostima, ili da odu sa plaže.

To je prenerazilo mnoge u Argentini, gde su ljudi, pod teretom ekonomskih problema i borbe protiv korupcije, sve umorniji od onoga što neki smatraju prekoračenjem ovlašćenja.

- Taj mačo stil razmišljanja mora da se okonča. Mi smo vlasnice naših tela i možemo da ih pokazujemo ako želimo. Mi nismo roba - rekla je učesnica protesta Noelia (28).

Tanjug/AP

Prošlog jula hiljade žena obnaženih grudi izašlo je na ulice širom zemlje nakon što je jedna žena izbačena sa javnog mesta u blizini Buenos Ajresa zbog toga što je dojila dete, podseća francuska agencija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

Kod nas je to nemoguće, jer "dežurne" štrajkašice su uglavnom sa "svenulim" /visećim/ grudima, počevši od Kandićke, Biserko, Pešićke, Liht .....

lavica

pre 7 godina

Eh da su se skinule neke mladje ne bi bilo problema nego ove starije sto nemaju sta da pokazu a iako imaju to visi puno pa nije lepo za gledati a tako im i treba sto se trpaju gde im nije mesto..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija