• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/klix.ba

08.02.2017

23:24

SKANDAL U FRANCUSKOJ: Državna televizija"pripojila" Bosnu - Srbiji!

Vesti

SKANDAL U FRANCUSKOJ: Državna televizija"pripojila" Bosnu - Srbiji!

Podeli vest

Francuska državna televizija Frans 2 u prilogu emitovanom o migrantskoj krizi i migrantima u Srbiji prikazala je kartu Balkana, na kojoj je BiH pripojena Srbiji, prenosi portal Klix.ba.

U prilogu koji je emitovan večeras u centralnom dnevniku televizije Frans 2, novinar Hakim Abdelkhalek doneo je priču o migrantskoj krizi i migrantima na Balkanu.

Ništa u svemu tome ne bi bilo sporno, da prikazana karta Srbije nije predstavljena potpuno pogrešno. Naime, kompletna teritorija BiH je prikazana u granicama Srbije, navodi Klix.ba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Тако је и Карађорђе мислио...Стојећи на "дринској ћуприји"... А данас тако мисле и ДВА ГРАДОНАЧЕЛНИКА (иначе Муслимана из Сарајева и Зенице ) који су политичка алтернатива фундаменталистичкој СДА Изетбеговића, који на ТВ Н-1 изјавише јуче да: Тако мисли данас 75% Бошњака и да је политика мржње СДА према Србима усмерена само на то ; да једна иста политичка структура - остане на власти. Зато они иду у "политички маркетинг" уједињења са Србијом и Србима, јер за ОПСТАНАК НАРОДА, нема другачијег излаза и алтернативе...Свесни су да је све друго само илузија и осуђено на пропаст целе Босне... и свег народа који тамо живи у лажној демократији, где се државне функције преносе са оца на сина...Чист феудализам Бакира Изетбеговића...!!

Milan

pre 7 godina

Нисам ја сигуран да је карта погрешна,знају они много више од нас,само не желе да кажу,осим овако,кад им "излети"..!?!...

999

pre 7 godina

-e ne piši gluposti, molim te, oni NE MOGU da znaju o nama više od nas, đavo te odneo. Koje obrazovanje ti imaš kada ovako nešto pišeš?.

soko

pre 7 godina

majkumu,nij srbija teroristicko leglo danas francuzi spajaju sa bosnom toje stvarno vise nego brutalno..

marko

pre 7 godina

A sto skandal? Ja to vise vidim kao predskazivanje buducnosti.

Dario

pre 7 godina

Pa javna je tajna da ce tako biti. Nece valjda ostaviti saku muslimana medju Rvatima i Srbima. Bolje im je da naprave malu Jugoslaviju u kojoj ce biti Makedonija (ili deo) Srbija, C.G i BiH. a koju ce oni da kontrolisu. U suprotnom ce imati drzavu skoro iste velicine ali ce je nazivati Ujedinjena Srbija.

zoranz

pre 7 godina

Nemojte vi u naslov stavljati SKANDAL. Neka to rade bosanci.

sergej

pre 7 godina

Sigurno nisu pogrešili ! Samo to u Srbiji se na prikazuje na pravi način počev od demografskih, jezičkih,teritorijalnih,kulturološki osobina Srbskog naroda i da je Turska napravila genocid nad Srbskim narodom nigde nisam to našao da je neko izgovorio da su Turci te Srbe koji su pod prisilom prihvatili Islam gurnuli u stalni rat protiv Pravoslavlja koji traje i danas.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija