• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

09.02.2017

19:36

SUHOJI GREŠKOM SATRLI TURKE: U napadu ruske avijacije smrtno stradali turski vojnici!

Vesti

SUHOJI GREŠKOM SATRLI TURKE: U napadu ruske avijacije smrtno stradali turski vojnici!

Podeli vest

U napadu ruskih aviona u Siriji ubijeni su turski vojnici i zbog toga su telefonom razgovarali predsednici Rusije i Turske. Poginula su tri turska vojnika, a 11 ih je ranjeno

Kako je saopštio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, Vladimir Putin je izjavio saučešće Redžepu Tajipu Erdoganu i rekao da je to bio nesrećan slučaj.

Dvojica lidera su dogovorili unapređenje vojne koordinacije u Siriji tokom operacija protiv džihadista Islamske države. 

U saopštenju Peskova navodi se da su Putin i Erdogan razgovarali o ključnim aspektima sirijske krize s fokusom na saradnju u borbi protiv međunarodnog terorizma.

RUSI I TURCI UDRUŽILI SNAGE: Suhoji i fantomi zajedno lete na džihadiste!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Đogo

pre 7 godina

Није добро ако је лажно и као латинско куртоазно и лицемерно извињење.Иако су турци и незнају да су настали од Бога,људи си а треба према човеку бити искрен,иако су нам кроз историју били највећи злочинци.

Grof Vronski

pre 7 godina

Slučajno za slučajno... Sad su kvit ! Do neke sledeće "slučajnosti"

Dara

pre 7 godina

Hmm...Greskom? Ukazala se prilika da se osveti kolega pilot koga su iz sacekuse srusili turci, pa mucki ubili turski jataci, sad su 1:1.

SlobodaNarodu

pre 7 godina

Nije nikakva osveta, nego upozorenje Turcima da se okanu osvajanja Al Baba. Ako je Erdgon mislio da ce da prevari Putina i za turske interese osvoji taj strateski grad, ali mu Putin poslao upozorenje da se ne zalece previse.

Dara

pre 7 godina

Upozorenja se daju diplomatskim putem, a u pravom ratu il`si pukovnik ili pokojnik. Srbi su uvijek gubili ratove zbog prevelikog vjerovanja saveznicima, kod Rusa toga nema.

Zorica Avramovic

pre 7 godina

Sa obzirom na da su Rusija i Turska postigle pristojnu ravnotezu u svojim diplomatskim odnosima, da su trnje u ocima Zapada,i da se nalaze na zajednickom zadatku - unistenje takozvane islamske drzave - naslov je neukusan, naduven, gura prst u oko ionako komplikovanoj situaciji u islamskom svetu. Satrli Turke - kao da je rec osrednjem veku...

milan lala

pre 7 godina

Slucajno...... verovatno . , desi se to . netreba turci da budu na terenu koji je oznacen kao teren sa teroristima i koji Ruska aviacija bombarduje . To je samo opomena turcima da ne igraju duplu igru na terenu jer ce stradati. Teritroije koje je Rusija oznacila teroristima aviacija ... razvaljuje / dere,..... pa turci neka sami biraju nemaju tamo sta da traze, mozda su onako po turski iskreno jedno pricam drugo radim posli sa provijantom za bracu teroriste. Nema sa Rusima igranja .

zoran

pre 7 godina

Kakav je to naslov - satrli Turke - ? Ubili 3 neduzna mlada momka. U cemu vi tu vidite radost, pobedu, izrazavanje nadmoci, silu..?? Mislite da njihovi roditelji manje osecaju bol od nasih ili ruskih..?? Samo neko malouman moze da se raduje takvim dogadjajima. Koji primitivizam od medija.

novica

pre 7 godina

Ako ti je žao Turaka, idi zameni ih u Siriji i gini umesto njih...Šta će TURCI u Siriji...???? Vi bre ljudi kao da niste više srbi...kratka vam pamet kao u kokoške...koliko da ne s....e po kući.....Malo li je bilo Turaka na balkanu, evo hoće opet, pa oće i parče Sirije, ako ne može cela....mora biti da je ostao neki prokleti turski gen ovde u Srbistanu....nije samo Bosna......pitam; šta traže u Siriji....evo zamisli u susednoj država ovakva drama, a srbi odu da ratuju i izginu....to naravno nije moguće...ali šta će srbi naprimer u rumuniji...uključite malo mozak bre ljudi...šta će turak u Siriji....

SlobodaNarodu

pre 7 godina

zoran, tri "mlada neduzna momka" koji su posli na pecanje, sa tenkovima i naoruzani do zuba i to cak u tudju drzavu bez pitanja vlade i naroda te drzave. Pa bas su neduzni?

laza

pre 7 godina

AAAAHHAA Greskom, greskom kako da ne, sve se vrati i sve se plati,ko ne plati na mostu sigurno plati na cupriji.HHHAAAAAAAA

Stranput

pre 7 godina

Ajmo braco Srbi uvlacit se u g..u Rusima Dokle vise?????

vlada

pre 7 godina

Oni su njih greškom, a Turci - namerno! Još su se izvinuli, što, posle obaranja ruskog aviona, nadobudnim turcima, nije bilo ni na kraj pameti!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija