• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailmail.co.uk/informer.rs

14.02.2017

12:52

(FOTO) SVAŠTA BI MU ONA RADILA! Ivanka Tramp zaboravila da je udata, gledala Trudoa KAO MAČKA SLANINU!

Vesti

(FOTO) SVAŠTA BI MU ONA RADILA! Ivanka Tramp zaboravila da je udata, gledala Trudoa KAO MAČKA SLANINU!

Podeli vest

Donald Tramp ugostio je kanadskog premijera Džastina Trudia u Beloj kući, a zadovoljstvo da sedi odmah pored njega imala je Ivanka Tramp

"Prva ćerka Amerike", kako mediji zovu Ivanku, delovala je opčinjeno kanadskim premijerom koji je već očarao žene širom sveta jer je mlad, lep i - feminista. Donald Tramp objasnio je medijima da Ivanka i Džastin blisko sarađuju na projektu uvećanja broja žena preduzetnica u obe države.

Tokom sastanka u Vašingtonu, Ivanka nije skrivala svoje interesovanje za kandskog šarmera. 

 

 

A post shared by NoticiasMVS (@noticiasmvs) дана 13. Феб 2017. у 11:00 PST

 

"Klub obožavaljteki upravo je dobio još jednu članicu", bio je jedan od komentara koji su se mogli pročitati na internetu.

 

 

A post shared by Amy McQuin (@m0n_amy) дана 13. Феб 2017. у 9:03 PST

 

"Onaj osećaj kad poželiš da ti je kanadski premijer tatica" kaže jedan od mimova koji trenutno kruže internetom.

"Nađi nekoga ko će te gledati onako kako Ivanka gleda kanadskog premijera" kaže drugi mim.

 

yup

 

Zanimljivo je da Ivankin suprug fizički jako podseća na kanadskog premijera, pa nije teško zaključiti koji je tip muškarca ćerke Donalda Trampa.

Ivankin suprug Džared inače radi kao savetnik Ivankinog oca, a sama Ivanka je ostavila posao u firmi donalda Trampa i svoj posao preselila u Vašington. Već je nekoliko puta viđena u Beloj kući, ali ovo je bilo prvo zvanično pojavljivanje i ispalo je baš ovako.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kika

pre 7 godina

Da će Soroš i kompanija biti ovoliko jadni nikada u životu nisam mogla verovati?! Već je danima napadaju, uništavaju još njen biznis a sada pokušavaju i da je ponize. A ponižavaju samo sebe jer im ne mogu ništa. predivna žena, majka, poslovna žena... BOGINJA!

Andja

pre 7 godina

Boze koja si ti .. da ne kazem b... la .. za svaku glupost ti je kriv Soros .. Alo bre porodica Tramp su javne licnosti bile i pre ovoga i bogami imali poprilicno skandala .. sto je u neku ruku normalno za sve one koji imaju previse novca .. ponasaju se kao da je svet stvoren samo zbog njih ..Ne nasedaj bas na svaku novinarsku zvaku ..

Ja

pre 7 godina

Jadan je muskarac koji posle ovoga ostane sa zenom.

Deckobez

pre 7 godina

E, i mene tako gledala jedna prelepa cura... I pogodite? Idiot nije smeo da pridje. Razmisljao sta je takva cura videla kod mene!? Podsetio me ovaj pogled na to.. I jos pored svega toga, tripovao sam da gleda drugog pored mene. A cura ne sklanja pogled dok je ja gledam. Nisam ja Srbin, ja sam kukavica :(

Deks

pre 7 godina

Žastin Trudo je liberal i samim tim po pogledima na svet mnogo bliži generaciji Ivanke Tramp.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija