• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik.news

14.02.2017

21:05

TRAMP PORUČIO PUTINU: Rusija da vrati Krim Ukrajini!

Vesti

TRAMP PORUČIO PUTINU: Rusija da vrati Krim Ukrajini!

Podeli vest

Predsednik SAD Donalda Tramp očekuje da će se Rusija baviti deeskalacijom sukoba u Ukrajini i da će „vratiti Krim“, izjavio je portparol Bele kuće Šon Spajser

- Predsednik Tramp je jasno dao na znanje da od ruskih vlasti očekuje da se bave deeskalacijom nasilja u Ukrajini i da vrate Krim- rekao je Spajser na brifingu. On tvrdi da Tramp želi dobre odnose sa Rusijom, za razliku od ranije administracije.

- Kako bismo mogli da rešimo mnoge probleme sa kojima se suočavamo, uključujući DAEŠ- naveo je portparol.

SKANDAL U BELOJ KUĆI! Savetnik za nacionalnu bezbednost podneo ostavku zbog KONTAKTA SA RUSIMA!

On je dodao da Tramp nije tražio od svog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina da razgovara sa ruskim ambasadorom u SAD Sergejem Kisljakom o sankcijama protiv Rusije.

Ranije su u Beloj kući saopštili da SAD ne nameravaju da ukinu sankcije Rusiji.

Krim i grad Sevastopolj su postali deo Rusije nakon referenduma održanog u martu 2014. godine, na kojem je većina stanovnika glasala za ulazak u sastav Rusije.

NAJVEĆI IZAZOV ZA TRAMPA DO SADA: Generalni štrajk u SAD zakazan za 17. februar?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bubuleja

pre 7 godina

Eh što bih voleo to da doživim. Baš bih voleo da vidim šta ćemo da radimo sa 1.5 miliona šiptara jer nećemo samo povratiti zemlju, već i njih.

Sindicic

pre 7 godina

Da ih upregnemo da rade u 3 smene , po 500000 u svakoj smeni da nam nadohnade za pocetak stetu sto su nam njihovi pajtasi naneli za vreme bombardovanja !!! A posle cemo da sednemo da pregovaramo kako cemo da ih integrisemo ... Bubas bre kao sto si se i potpisao !!!

Boogeyman

pre 7 godina

Grešiš... ko kaže da bi uz Kosovo nasledili i 1.5 miliona šiptara. Prvo... nakon povratka teritorije KiM, mislim da šiptari ne bi ostali na KiM nego bi se "samoinicijativno i dobrovoljno" pridružili svojim sunarodnicima...u Albaniji!!! Drugo... ukoliko ne bi "samoinicijativno i dobrovoljno" otišli u njihovu državu Albaniju, mi bi im "lepo ooobjasnili" da treba "samoinicijativno i dobrovoljno" od odu u Albaniju! Treće... ukoliko šiptari ne bi poslušali naš dobronamerni savet i predlog... e onda jbg... morali bi da im pokažemo koliko su pogrešili!!! A da... nakon što bi svih 1.5 miliona šiptara "otišlo" u Albaniju, onda bi izgradili zid od 8 metara visine i 2 m debljine, duž cele granice sa Albanijom... koji bi naravno Albanija platila... i rešen problem!!!!

ATOMSKA SPARTA

pre 7 godina

Samo da ti kazem da ih je bar poluvina doslo iz Albanije nakon 1999. godine, to jest polovina Albanaca na KosMetu boravi ilegalno, sto znaci da bi automatski isto toliko moralo da sa vrati tamo odakle su i dosli. Osim toga mogli bismo mi u tom slucaju, da kao i Sirijci, zatrazimo pomoc Rusije u borbi protiv albanskih dzihadista, pa da vidis kako bi Kosovo onda bilo i mirno i CISTO!

Vlada

pre 7 godina

@Bubaleja kako sta cemo isto ono sto su oni uradili sa Srbima sa KiM ili sto su njihova braca Hrvati uradili Srbima u RSK. Cist reciprocitet.

SUHOJ

pre 7 godina

manatee se te propagande berne!!!! Sao prvo siptara nema milion ipo a kao drugo smradovi su ušli masovno iz primitivne albanije pa prave gužvu i podižu buku!!!!

arsa

pre 7 godina

Apsolutno nisi u pravu.Prvo nema ih ni blizu 1,5 miliona drugo vecinom su dosli iz Albanije nakon drugog svetskog rata i nisu primili nase drzavljanstvo.Prema tome oni nisu nasi gradjani.Albanci starosedeoci na KIM su u dobrom delu srpskog porekla i svesni su toga isto kao i goranci.Siptare ne opterecuje to sto na severu KIM ne zive albanci.Ne opterecuje ih ni sto ih nema ni u Nisu, Vranju, Leskovcu koje svojataju u svojoj velikoj albaniji.Samo su srbi optereceni time.Dali je to samo izgovor.Zakljuci sam.

zimzelen

pre 7 godina

Citam ove djecije komentare,da vam kazem da Tramp nema moc svi su protiv njega bijo je zabranijo islamistima da ulaze u ameriku ovi odblokirase ovaj se sasto sa putinom I ruskim ambasadorom,morade dat ostavku da mu ne sude znaci nepisite nesto ko nezna sta je amerika.Sto pisete za Metohiju da vrate Tramp ne sme to ni spomenuti a kamoli vratit,tu bi ga odma napali englezi,kanada I nasi prijatelji EU a posebno nesme od svojih amerikanaca jer oni u americi vole islam,sta su sada radili kad im je Tramp zabranijo vize kao da su svi u americi islam,zao mi je sto moram da vam to pisem I objasnim,Tramp je dobar ali nema moc;federalni sud,kongres,senat,pentagon pa Tramp

Levcanin

pre 7 godina

Sve je tako do poslednje reci. Tramp sve vise lici na sarlatana.

arsa

pre 7 godina

U pravu si za Kosovo i Metohiju, medjutim treba da znas da je i Rusiji oduzet Krim u vreme komunizma isto kao i nama Kosovo i Metohija.

livia

pre 7 godina

Vratite Kosovo, Irak, Siriju, Egipat, sklonite sape sa juzne Afrike, ali da izgradite Amerikanci, zajedno sa Trampom, sve sto ste porusili!!!

Prle

pre 7 godina

Eto vam "kauboja" Trampa !!! Jos neki bilbord, a kauboj ce da bude zahvalan do JUCE !!!!!! Da se Tramp licno pita bilo bi sve OK, al on ima obaveze prema njegovim tajkunima.....

Rossia

pre 7 godina

Америка је у рукама Ми6, ништа се неће променити, Трамп је изабран да би се избегао Трећи светски рат, наставља се русофобска политика нажалост.

GOODMAN

pre 7 godina

Neka Britanija vrati Gibraltar Spaniji, Foklandska Ostrva Argentini, Kosovo Srbiji pa ce Rusija poceti razgovore.

Miomir Ostojić

pre 7 godina

Hoće, vratiće im Krim sigurno, ali malo sutra.

marko

pre 7 godina

Cika Trampe nemoj da zastranjujes kao ona banda koju si pobedio na izborima. Rusija nema sta da vrati jer nije nista uzela. Krim je sam izglasao da pridje Rusiji. A mislim da to sto Tramp trazi u stvari ne postoji. I on to zna.

Petar Golemi

pre 7 godina

Alo T|rump, da Amerika vrati majci Rusiji Ajasku!!!!

vlada

pre 7 godina

Zaharova vam je odgovorila - Krim je tamo gde i pripada i tu je KRAJ priče! Kao drugo, to možete da /možda/ zahtevate od Mauricijusa, ali od Rusije ..... može da dodje do gušenja u grlu i druge komplikacije! Nije zgodno! Čuvajte se "zahteva", jer mogu da vam uzvrate!

dejan

pre 7 godina

A kada ce se crnogorcima uvesti vize i zabraniti bilo kakav rad u Srbiji ?? Reciprocitet, nista licno. A tek siptarima?????? Na okretnici 17-ce radi siptarska pekara i nikom nista. Hajde da to uspe Srbin bilogde na Kosovu...

milenko

pre 7 godina

krim se nije ocepio od ukraine nego je vracen rusiji ciji je uvek i bio ka sto je nama uzeto kosovo koje treba da vratimo kao rusi krim!

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija