• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

14.02.2017

23:50

RUSKI SENATOR PUŠKOV: Ostavka Majkla Flina u Beloj kući je pravi skandal

Vesti

RUSKI SENATOR PUŠKOV: Ostavka Majkla Flina u Beloj kući je pravi skandal

Podeli vest

Ruski senator Aleksej Puškov izjavio je da je ostavka Majkla Flina, savetnika američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost, pravi skandal

- Optužbe da je vodio neovlašćene razgovore sa ruskim ambasadorom su potpuno neutemeljene, jer na taj način nije prekršio nijedan zakon ili nijedno pravilo. Rusija ne potvrđuje da su njih dvojica razgovarali o sankcijama, ali čak i da je to tako, to nije nikakav kriminal, ne radi se o odavanju podataka pod oznakom ’državna tajna‘ ili sličnim stvarima- kaže za Sputnjik Puškov.

- Taj razgovor je, međutim, iskorišćen u medijskoj kampanji protiv njega, i naravno, na to je uticala činjenica da je Trampova administracija podeljena kada je reč o odnosima sa Rusijom- rekao je Puškov.

Puškov smatra da je Flinov odlazak veliki gubitak za Trampovu administraciju.

- Trebalo bi podsetiti javnost da ga je Tramp imenovao bez ikakvog oklevanja. Flin je za njega bio ’prirodan izbor‘. Flin je poznat kao dosledni kritičar Obamine bliskoistočne politike, između ostalog, on je optužio Obamu za velike uspehe DAEŠ-a u tom regionu. 

I ne bih rekao da je on ’proruski političar‘. Flin je pre svega ’antidžihadista‘, koji smatra da je neophodno sarađivati sa Moskvom zarad pobede nad terorizmom. Ali, kao što vidimo, mediji, koji su ranije napravili hajku protiv Trampa, napali su i Flina, pa je on bio primoran da podnese ostavku“, zaključio je Puškov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Клинтонови и Сорош мењају - тактику...Против Трампа неће се борити .. - "рушењем Трампа"...као до сада, него... - "рушењем" његових најбољих људи у тиму...покушавајући на такав начин да га "ослабе" и "дезавуишу" у наредном периоду...А тек када му "разбију тим"...онда поново и ОТВОРЕНО ће "скочити" на њега да га уклоне... - ИМПИЧМЕНТОМ...!!

amerika

pre 7 godina

A kada se strani ambasadori u srbiji,mesaju u sve, onda je za njih to normalno, a obrnuto nije...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija