• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com/informer.rs

16.02.2017

12:32

PUTIN OTKRIO ZLOČINAČKI PLAN ALIJANSE: NATO nas konstantno provocira, POKUŠAVAJU DA NAS UVUKU U SUKOB!

Vesti

PUTIN OTKRIO ZLOČINAČKI PLAN ALIJANSE: NATO nas konstantno provocira, POKUŠAVAJU DA NAS UVUKU U SUKOB!

Podeli vest

NATO konstrantno pokušava da uvuče Rusiju u sukob, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin

 

On je dodao da države članice alijanse nastavljaju da se mešaju u unutrašnje poslove Rusije.

Putin je naveo da se tokom prošle godine "situacija nije poboljšala, već da su se zapravo neke pretnje samo produbile".

- Jedna od tih pretnji je i nova zvanična misija NATO da zaplaši Rusiju - rekao je on, prenosi Raša tudej. 

- Konstantno nas provociraju, pokušavaju da nas uvuku u sukob - naveo je Putin, dodajući da se članice "i dalje mešaju u unutrašnje poslove sa težnjom da destabilizuju društveni i politički red na ruskoj teritoriji".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZN

pre 7 godina

Kao što su satanizovali Miloševića i SRJ, Sadama i Irak, Gadafija i Libiju, već dugu i sve intenzivnije, preko svih sredstava informisanja, lažu i plaše svet sa Putinom i Rusijom. Nastavak se logično nameće. Naravno da idu na to da napadnu Rusiju, pa to ime je odavno u dugoročnom planu. Kako se istrtljala ona Olbrajtova: "Ne može toliko prirodno bogatstvo da koristi samo jedna zemlja". Za sada sve više provociraju ne bi li Rusija reagovala i time im dala alibi za agresiju, ali... i bez toga uradiće ono što su naumili. Pa to je valjda svima jasno. Samo je pitanje vremena. A Rusija umesto da stalno demantuje i demantuje treba takođe iz sve snage i iz svih mogućih sredstava informisanja da raspali po njima. Na jednu njihovu, da sa tri svoje odreaguje.

tek toliko

pre 7 godina

ako si se početkom devedesetih zatekao u Sarajevu ili Vukovaru nisu ti trebali amerikanci da vidiš ko satanizira slobu i Srbiju

Slavko

pre 7 godina

Care izbi ih iz cipela. Novi svjetski poredak uvedi! Mocan si i jak.

Joca

pre 7 godina

Ne odustaju od rata demokratske sile zapada ono ka čemu mi nemamo alternativu.Neću valjda dočekati da Srbi budu u toj koloni ka Rusiji na strani demokratskog zapada.

sergej

pre 7 godina

Samo jaka oružana sila i obaveštajne službe su garant jedne državne postojanosti id novog vermahta predvođeni USA.Uništite im dolar pa neka se oni međusobno pokolju.A onda taj njihov sukob treba gajiti barem 50.godina za ovo zlo koje su oni naneli čovečanstvu.

XXL

pre 7 godina

"One shoot" što bi rek'o De Niro u filmu "Lovac na jelene" to je rešenje Rusije da oslobodi svet tiranije, a i sebe naravno ...

Srbin

pre 7 godina

Putine brate , pravi te zatvore po sibiru i pozatvaraj tu zapadnu bagru i kojekakve zapadne kobojagi agencije . Valjda cemo i mi da pocnemo konacno da ih zatvaramo u zatvor pa neka ih vadi Soros i kompanija .

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija