• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2017

21:26

PROFI ATENTAT U KUALA LUMPURU! Ovo su Kimove špijunke koje su mu ubile brata!

Vesti

PROFI ATENTAT U KUALA LUMPURU! Ovo su Kimove špijunke koje su mu ubile brata!

Podeli vest

Lider Severne Koreje osnovao centre u kojima lepotice obučava da likvidiraju njegove državne i političke neprijatelje. Takve dve žene ubile su njegovog polubrata Kim Džong Nama u Maleziji

Lider Severne Koreje Kim Džong Un ima svoju jedinicu žena profesionalnih ubica zaduženih za likvidaciju njegovih političkih protivnika i državnih neprijatelja. Upravo su dve špijunke iz te jedinice u ponedeljak ubile njegovog brata Kim Džong Nama (46) u Maleziji.

Zavode žrtve

Detalje o Kimovoj jedinici ubica otkrilo je nekoliko severnokorejskih disidenata, koji žive u azilu u Južnoj Koreji. Jedan od njih, An Chan Il, ispričao je da Kim već nekoliko godina insistira na tome da žene rade likvidacije. 

Žene mogu da sakriju otrov u ružu za usne ili penkalu napravljenom od plastike, što prolazi neprimećeno na aerodromima 

- One su mnogo manje upadljive i na lakši način mogu da priđu žrtvi. Jedna od taktika je da žena ubica prvo zavede muškarca koji joj je meta, a zatim mu sipa otrov ili smrtonosnu dozu lekova u piće. Zato se za agentice biraju lepotice - kazao je Chan Il.   

On je dodao da za svako ubistvo postoji posebna strategija. Kad se žrtvi prilazi na aerodromima, kao u slučaju Kim Džong Nama, uglavnom se koristi otrov jer se on lako skriva. 

- Žene mogu da sakriju mini otrov u ružu za usne ili penkalu napravljenom od plastike. Ti predmeti prolaze neprimećeno na metal detektorima - rekao je Chan Il. 

UBIJEN POLUBRAT KIM DŽONG UNA! Otrovale ga agentkinje Severne Koreje?!

Disident je otkrio i da su ranije muškarci likvidirali neprijatelje po nalogu lidera Severne Koreje, ali da su oni sada pali u zapećak. 

- Od dolaska Kim Džong Una na vlast krajem 2011, muški agenti uglavnom rade u kancelariji na obaveštajnim zadacima i sklapanju kontakata sa drugim špijunima. Žene su na terenu. Da bi mogle da izvršavaju zadatke, Kimove špijunke prolaze rigoroznu fizičku i psihičku obuku u trening centrima. To su žene izuzetne inteligencije koje moraju odlično da poznaju sisteme za nadzor i oružje svih vrsta, kao i strane jezike - naveo je Chan Il. 

dailymail graphics/informer

Lažna imena

Kako mediji navode, žene ubice Kimovog brata, koje se predstavljaju kao Doan Thi Huong (28) i Siti Aisyah (25), što su im verovatno lažna imena, prošle su tu rigoroznu obuku. One su u ponedeljak na aerodromu u Kuala Lumpuru sa leđa napale Kim Džong Nama dok je čekao let za Makao, stavile mu otrovnu maramicu preko usta i izbole ga otrovnom iglom. Džong Nam je ubrzo preminuo na putu ka bolnici. 

On je, inače, od 2001. živeo u egzilu u Kini nakon što je pao u nemilost svog oca Kim Džong Ila. U domovini je optužen za izdaju i bio je na meti svog mlađeg polubrata Kim Džong Una, koji je nekoliko puta pre ovoga pokušao da ga likvidira. 

(VIDEO) PRVI PUT SA KIMOM UŽIVO: Od njega strahuje i ISTOK i ZAPAD, a kad pogledate snimak biće vam jasno i ZAŠTO!

Umro u strahovitim bolovima 

 

Kim Džong Nam je nakon napada na aerdromu rekao službenicama da ima jake bolove. 
- Jako me boli, jako me boli! Poprskale su me nekom tečnošću - bile su poslednje reči koje je Džong Nam izgovorio pred smrt. 
On je pet minuta kasnije izdahnuo u velikim bolovima na putu za bolnicu. 
Njegovo telo će, uprkos insistiranju Pjongjanga na hitnom izručenju, za sada ostati u Maleziji. Šef malezijske policije Abdul Samah Mat rekao je juče da njegova država neće vratiti telo Džong Nama u Severnu Koreju dok im njegova porodica ne obezbedi uzorke DNK.
- Do sada nijedan član porodice nije došao da identifikuje ili preuzme telo. Tek nakon što dobijemo njihov DNK uzorak, možemo obaviti autopsiju kojim bi se razjasnio uzrok smrti - rekao je Samah Mat.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 7 godina

Ma lazu nato fasisti. Ubili ga oni svojerucno. Pa se pra daju. Kako da ga ubije Severna Koreja kad odatle nadaju nikom da mrdne bez da ga nadziru bar tri nato agenta. Sve laz i reklama. Napad je najbolja odbrana. Potrisili ga pa ubili a sad krive drygog.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija