• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik.news

17.02.2017

22:49

TRAMP NASTAVIO S OPKOLJAVANJEM RUSIJE: Evropske članice NATO pristale da SAD plaćaju zaštitu?!

Vesti

TRAMP NASTAVIO S OPKOLJAVANJEM RUSIJE: Evropske članice NATO pristale da SAD plaćaju zaštitu?!

Podeli vest

Ministar odbrane SAD Džejms Matis rekao je da je povećanje brojnosti američkih snaga i njihovih saveznika iz NATO-a u Istočnoj Evropi isključivo odbrambena mera
Businessinsider

- To su u potpunosti odbrambene mere- rekao je on govoreći na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti, naglašavajući da je neophodno da se NATO prilagodi pretnjama koje nastaju na periferiji teritorije Alijanse i izvan njenih granica.

- Svi mi vidimo da je savez naših zemalja sada pod pretnjom s raznih frontova, dok se na periferiji NATO-a i izvan nje formira luk nestabilnosti. Jedinstveni pred ovim pretnjama našoj demokratiji odlučni smo da prilagodimo Alijansu ovome- rekao je američki ministar.

(VIDEO) A KRENULI NA RUSIJU: Zbog hladnoće američki tenkovi praznih akumulatora zaglavili u Poljskoj!

On je naglasio da su neophodni kolektivni koraci za učvršćivanje bezbednosti.

- Kada je reč o bezbednosti, niko na ovom svetu ne može da je štiti sam. Bezbednost je uvek bolja kada je štiti tim- naveo je Matis.

 

 

(VIDEO) HELIKOPTERI U NAPADU NA OKLOPNU KOLONU: Ovo je odgovor Rusije na dolazak AMERIČKIH TENKOVA!

KREMLJ ODGOVORIO NA ANTIRUSKU POLITIKU TRAMPA

Kremlj je saopštio da nije razočaran načinom na koji se odnosi SAD i Rusije razvijaju pod američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Kremlj je saopštio da nije razočaran načinom na koji se odnosi SAD i Rusije razvijaju pod američkim predsednikom Donaldom Trampom.

 

 

Saopšteno je i da će perspektivu tih odnosa biti moguće sagledati jedino kada se lideri dve zemlje susretnu.

- Mi nismo gledali kroz ružičaste naočare, mi nikada nismo gajili iluzije, tako da nemamo u šta da budemo razočarani – rekao je novinarima portparol ruskog predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov, prenosi Rojters.

(VIDEO) POLJACI NE VERUJU OČIMA: Seriji udesa američke vojske kao da nema kraja

On je to kazao odgovarajući na pitanje da li se Kremlj osetio izneverenim zbog nedostatka napretka u poboljšanju odnosa sa SAD nakon inauguracije Trampa, koji se u predizbornoj kampanji založio za pokušaj da obnovi odnose sa Rusijom.

-  Nije još uvek bilo suštinskog kontakta između dvojice šefova država. Nije poznato kada će se to desiti. I verovatno će tek nakon što budu razgovarali biti jasno gde ostaju značajne razlike i gde je moguće otkriti područja za saradnju – naveo je Peskov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 7 godina

Americka vojna industrija zadovoljno trlja ruke. Bice novih raketa , novih tenkova , novih bombi , sve najnoviji modeli - koje ce da placaju evropljani . To se zove politika . A gde to vodi ? ( na primer - pitaju deca )

bogzna

pre 7 godina

Amerika =NATO,na granici Rusije brani interese Amerike?UN=Amerika=NATO! Umesto bombi i aviona na granice drugih zemalja ostavite hranu,lekove,uredjene gradove,situ decu,slobodu za ljude.Sramota.Svete,ujedini se,urazumi se,i pobedi Ameriku=UN=NATO.Guteresu,radis li za Imperijalisticke ciljeve,krvozedne Amerike ili idi kuci.\n\n

vlada

pre 7 godina

Kako se neko rasipa novcem, kako se ruga celom svetu, ismejava siromašne i bezpomoćne, pravi izmišljene krize, leči komplekse i šta sve ne, bolesna Amerika, bolestan zapad, bolestan kapitalizam! A sve to što ste dovukli u Evropu, sa pogrešnim "korakom" - izgubićete u jednom danu! Voleo bih da ne proveravate! Rusi to rade mnogo jeftininije i efikasnije - pošalju brod pod imenom "Viktor Leonov" i imaju sve što im je potrebno! Satelite neću da pominjem!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija