• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

21.02.2017

22:37

(VIDEO) JEZIVI SNIMCI NAPADA HUTU SNAJPERISTA: Ni mrkli mrak nije mogao da zaštiti saudijske vojnike!

Vesti

(VIDEO) JEZIVI SNIMCI NAPADA HUTU SNAJPERISTA: Ni mrkli mrak nije mogao da zaštiti saudijske vojnike!

Podeli vest

Snajperisti jemenskog revolucionarnog Huti pokreta već danima love Saudijce i njima lojalne vojnike u provinciji Taiz u kojoj se trenutno vode najveće borbe u toj zemlji

Odeljenje za informisanje jemenske ratne vlade u Sani objavilo je kompilaciju snimaka pogodaka snajperista Huti pokreta koji love saudijske vojnike i njima lojalne oružane formacije koji se nalaze u ofanzivi u jugozapadnoj jemenskoj pokrajini Taiz.

Snimak prikazuje dejstvo snajpera sa noćnim vizirom, usled čega se na snimku ne vide svi detalji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rene

pre 7 godina

Meni ovo liči na loše izrežiran klip. Vidi se da smer u kojem pada pogođeni ne odgovara pravcu iz kojeg se ,prema ovom snimku, gađa. Takođe, ako je neko tek pogođen, on daje još neke znake života a ne kao na ovom snimku da padne kao klada i više se ne pomera.

Draza

pre 7 godina

Ako ga pogodi u prst palac verovatno bih davao znake zivota,ali prdpostavljam da ne ciljaju te delove tela...

Nenad

pre 7 godina

Мени ти личиш на фолиранта који се прави паметан а једнио из чега је пуцао, то је из д***та кад се наједе пасуља. Дежурни паметњаковић. Балистичар, доктор судске медицине... хахаха

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija