• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

22.02.2017

20:51

(FOTO) A OD TRAMPA NOŽ U LEĐA? Predsednik Amerike se slikao sa NEPRIJATELJEM SRBIJE!

Vesti

(FOTO) A OD TRAMPA NOŽ U LEĐA? Predsednik Amerike se slikao sa NEPRIJATELJEM SRBIJE!

Podeli vest

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji objavio je na svom Fejsbuk profilu da je u Vašingtonu imao sastanak sa predsednikom SAD Donaldom Trampom

Donald Tramp je nedavno čestitao Kosovu nezavisnost: "Budućnost suverenog, multietničkog i demokratskog Kosova zasnovana je na stabilnom regionu Balkana, prosperitetnom i u potpunosti integrisanom u međunarodnu zajednicu"- naveo je Tramp u čestitki.

Šiptari su to shvatili kako pozitivan signal, pa su novom vladaru Amerike na noge poslali Kadrija.   

-  Kosovo je blagosloveno jer ima podršku Amerike. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti da podržavaju Kosovo, ovo je večni savez – napisao je Kadri Veselji.

Takođe je objavio i zajedničku fotografiju.

 

 

A ovako je prošao Hašim Tači kod Putina

 

 

KLINTONOVI ŠIPTARI! Albanac sa Kosova u Njujorku prišao Bilu i Hilari i ZAHVALIO IM NA BOMBARDOVANJU SRBIJE!

TRAMPOV SAVETNIK MEKMASTER O NAPADU NATO NA JUGOSLAVIJU: Razmere neuspeha postale su očigledne tek kada je rat bio gotov!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kadri tuzni

pre 7 godina

cetke i farbu u ruke i farbajte brate, farbajte.

Pera Bandera

pre 7 godina

je li grof možda Drakula, ili...ha ha ha!!!

Dr Kresimir

pre 7 godina

Udarite sankcije Amerima ili bojkotirajte internet.

mile

pre 7 godina

borba se bije u inostranstvu siptari imaju pare od prljavih poslova droge i prostitucije i to nasi znaju a ne rade nista da jih uniste i ako imaju mogucnosti jer kad bi ih nasa vlast servirali na tacni nekom sudiji iz inostranstva oni bi ih sve pohapsili i unistili i mi bi imali manje problema jer bi imali manje finansija za lobiranje i placanje za sest meseca bi se videli rezultati kada bi ostali bez para pa nisu oni jaci od srbije samo srbija bi trebala da unisti zmiju u glavu

lavica

pre 7 godina

Blesav vidi da je ovo foto-montaza,ovi siptari su se obucili dobro kako se to radi...

Pametan

pre 7 godina

Slika je stigla od drzave SAD.I to je objavio Veseli na medije.

Nesa

pre 7 godina

Voleo bih da mogu da razumem ove sto likuju a nisu siptari*, hrvacani* i milogorci*. Njih razumem jer kompleksi su cudo. * Sve mala slova jer su to mizerne grupice ili nazovi narodi

Anarhista

pre 7 godina

Кад је америка била српски пријатељ? Кад је ико био српски пријатељ? Ми Срби смо дочекали катаклизму комунизма, а дочекаћемо и катаклизму капитализма. А затим следи српско империјално доба. Балканско полуострво ће бити врло ретко насељено, углавном Србима.

dasa

pre 7 godina

bas se tramp bavi nama ne zna ni da postojimo. i mi pisemo svasta. bitno je da se promeni americka zlocinacka neo-kolonijalisticka politika prema svetu, bombardovanje i ubijanje suverenih zemalja, a tramp ce tome doprineti.

bogster

pre 7 godina

Pa naravno kad Maja nema vremena dok joj baka ne proslavi slavu. Lenji smo brate do bola.

pauna

pre 7 godina

ovo je veliko razocarenje,ali sto trazimo pomoc od gosp trampa kada se medjusobno iskrvismo za predsednicko i premijersko mesto,nasi politicari misle samo o svojoj koristi a siptari svi za jednog jedan za sve.evo vuk jeremic kao internacionalni kadar sluzbenik un neka poprica sa gospodinom trampom.dajte kandidati rastrcite se malo i za korist srbije,nego ste pustili jednog coveka da vodi borbu na svim frontovima i onda ga napadate a najzesce dosad bogami sam predsednik,on se brine da udomi svoje a sto veselji ide trampu na noge sigurno nije obavesten.

Sale

pre 7 godina

LJudi, osvestimo se! On je prvo milijarder, pa Amerikanac. To su ljudi bez emocija! Samo vide lovu, prljava ili ne, nije bitno. Siptari je imaju i to je drustvo za takve tipove. Nema razocarenja, to je realnost!

Vladimir

pre 7 godina

Naše službe proizvode tajkune da bi uživali u jahtama i starletama... njihovi novac koriste za "nacionalnu stvar", u šta spada lobiranje i plaćanje svetskih moćnika... zato će oni dobiti svoju državu, a mi ćemo svoju proćerdati...

Drago

pre 7 godina

Žao mi je ali to je bilo i za očekivati. Novinari u Srbiji su digli Trampa u nebesa prije izbora i skoro ga proglasili naj većim Srbinom. I tada sam piso, da sačekamo jer se ništa promijeniti neće izmišljali su svakojake priče te se dogovorijo sa Rusijom te ovo i ono, a sada se vidi kako će biti i dalje sve po starom. Uzdajte se use i u svoje kljuse. Isto važi i za Rusiju jesu prijatelji ali kada su njeni interesi u pitanju ona će napraviti onako kako njoj odgovara. Srbi dođite jednom pameti i ne vjerujte u laži i prazne priče.

boljitak

pre 7 godina

Mozda sledeci predsednik bude veci Srbin od ovoga.

Sale

pre 7 godina

Pogledajte samo vecinu ovih komentara. Tu i tamo poneki znak interpunkcije, veoma retka velika slova, recenice da ne mozes da udahnes i td. Pa zar ocekujemo da predsednik SAD sa nama prica. Uzgred, nemamo ni love.

zozon

pre 7 godina

да ли је иком пало на памет да је ово одрађено у фотошопу. мени тако изгледа и не треба се залетати на овакве вести и провокације.

Cole

pre 7 godina

Dok mi vodimo predsednicke kampanje, albanci obavljaju posao, pa su stigli i do Trampa, a mi mu saljemo cestitke.

rajkor

pre 7 godina

Fotomontaza ljudi, pogledajte Trampovu desnu ruku i rukav...

mosad

pre 7 godina

Ako ko vam je prijatelj u regijonu najdite jednog nema NIJEDAN znaci ne cinite ni kao pleme

Nina

pre 7 godina

Nisam ni mislila da ce on moci ista da uradi. Morace da bude poslusno kuce isto sto je bio I Obama.

Lala iz Banata

pre 7 godina

После "оног" одговора Путина, ... - моћи ће само да се ... - "сликају"...!!

Darlinka

pre 7 godina

Nisu ameri nama prijatelji a ni mnogi drugi. A što se tiče slike i ja da sam bila tamo i da sam prolazila pored Trampa i ja bih ga, možda, pitala da se slikam sa njim, ali to ne znači da sam imala sastanak ili da smo sad drugari na prst u uvo.

Ana

pre 7 godina

Zar mislite da je to stvarno taj siptar i Tramp,mislim da je to fotosop.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija