• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

22.02.2017

22:47

(VIDEO) UMALO NASTRADALI! Deca su htela da se zabave, a onda je led na jezeru pukao i svi do jednog su UPALI U VODU!

Vesti

(VIDEO) UMALO NASTRADALI! Deca su htela da se zabave, a onda je led na jezeru pukao i svi do jednog su UPALI U VODU!

Podeli vest

Nekoliko tinejdžera koji su klizali po zamrznutom jezeru u Central parku, u Njujorku umalo su izgubili živote jer je u trenutku kada su želeli da snime selfi pukao led. Srećom, izvukli su živu glavu, a snimak incidenta najbolje je upozorenje za one koji su spremni sve da rizikuju zbog selfija

Na snimku, koji su zabeležile Lurdes Kuaves i njena ćerka, vidi se sedam tinejdžera uzrasta od 10 do 16 godina kako se klizaju po ledu, trče i na kraju upadaju u ledenu vodu jezera. Pre nego što je led pukao, tinejdžeri su se skupili na sredinu da bi uslikali selfi.

Koliko je ovo bila glupa i nepromišljena ideja najbolje pokazuju reči jednog od dvojice manekena koji su se u tom trenutku šetali parkom i odmah utrčali u ledenu vodu da ih spasu.

- Poslednji dečak do kog sam došao bio je bez svesti. One koji smo izvukli prve, bili su dobro - rekao je Itan Turnbul, maneken koji je spasio dečake.

Sve je trajalo svega nekoliko minuta, ali je voda bila toliko ledena da je poslednji dečak do kog je Turnbul došao bio potpuno potopljen.

- Mislio sam da neću moći da ga spasim. Video sam samo ranac na površini vode. Zgrabio sam ranac iako nisam znao da li je dečak još tu ili je potonuo - rekao je Turnbul.

Svi koji su se našli u ledenoj vodi, i tinejdžeri i njihovi spasioci, zbog hipotermije su prebačeni u bolnicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija