• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

25.02.2017

21:59

(VIDEO) ZLOČIN U HAJDELBERGU: Preminuo jedan od trojice NAMERNO PREGAŽENIH pešaka!

Vesti

(VIDEO) ZLOČIN U HAJDELBERGU: Preminuo jedan od trojice NAMERNO PREGAŽENIH pešaka!

Podeli vest

Jedan od ranjenih u naletu automobila na grupu ljudi u nemačkom gradu Hajdelbergu je preminuo, prenose mediji. Policija Hajdelberga negira glasine da je psihički bolestan. Identitet napadača se i dalje utvrđuje, izjavio je zvanični predstavnik gradske policije Norbert Šetcle za televizijski kanal N24

- To su spekulacije koje su na mestu. Ne mogu to da potvrdim na ovaj način- izjavio je on odgovarajući na pitanje novinara o psihičkom stanju napadača.

U ovom trenutku se bavimo utvrđivanjem identiteta osumnjičenog, time odakle je i kakvi su motivi njegovog postupka. Muškarac u ovom trenutku nije u stanju da govori. Ukazuju mu pomoć na klinici“, rekao je Šetcle i dodao da policija „još nema nikakve dokaze da je reč o terorističkom napadu. 

Ranije je saopšteno da je vozač naoružan nožem naleteo automobilom na prolaznike u nemačkom gradu Hajdelbergu, ranivši troje ljudi. Policija je uspela da rani zločinca.

„Malo posle 16.00 časova, muškarac je u putničkom automobilu marke ’opel‘ uleteo među ljude na trgu Bizmarkplac u Hajdelbergu. Tri čoveka su ranjena, jedan od njih teško“, izjavio je zvanični predstavnik policije Manhajma David Faulheber.

(VIDEO) U HAJDELBERGU PREGAŽENO TROJE LJUDI: Automobilom se zaleteo u pešačku zonu, policija ga ranila!

Prema njegovim rečima, napadač je izašao iz automobila i, naoružan nožem, pokušao da se udalji. „Tamo ga je prepoznala policija koja je dobila signal od građana. Policija je tokom hapšenja upotrebila vatreno oružje, zločinac je teško ranjen“, naveo je policajac. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija