• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

27.02.2017

13:29

(VIDEO) POGINUO SIN GRČKOG MILIONERA! Tatinim poršeom napravio masakr, UBIO DETE I JOŠ DVOJE LJUDI!

Vesti

(VIDEO) POGINUO SIN GRČKOG MILIONERA! Tatinim poršeom napravio masakr, UBIO DETE I JOŠ DVOJE LJUDI!

Podeli vest

Sin vlasnika grčkog lanca prodavnica "Džambo", Džordž Vakakis (24) poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Atina - Lamija

 

On je, vozeći očev "porše" ogromnom brzinom izjeteo sa puta uleteo na parking i zabio se u parkirani automobil "honda". Udarac je bio toliko silovit da su oba vozila u sekundi eksplodirala.

U ovoj jezivoj saobraćajnoj nesreći, poginuli su Džordž Vakakis, njegov prijatelj, koji se nalazio u "poršeu", kao i žena (33) i njena trogodišnja devojčica, koji su bili parkirani u "hondi".

Suprug nesrećne žene je ostavio nju i ćerku u automobilu na parkingu, da bi otišao u toalet.

Kada je čuo eksploziju, izjurio je napolje i video vozila u plamenu.

Potrčao prema vozilu da bi pomogao svojoj ženi i ćerki, ali kako su rekli očevici to je bilo nemoguće.

Telo Vakakisa je bilo potpuno ugljenisano, a njegovog prijatelja, koji je od silene udara izleteo iz "poršea", pronađeno je desetine metara od nesreće.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 7 godina

Šta reći osim takvi su tatini sinovi koji misle, da mogu da rade šta hoće i da se njima baš ništa ne može dogoditi jer njih štiti njihov tata koji ima para koliko hočeš. A da divljaju po ulicama isto tako je i u Srbiji tatini sinovi mogu sve. Žao mi je djeteta i žene koji su nevini nastradali zaradi jednog idiota. Laka jim crna zemlja. Jadan otac i muž te žene.

zagor

pre 7 godina

Budala nedojebana!!!Uzeo tatin porse pa mislio da uhvatio Boga za bradu!!!\n

nada

pre 7 godina

Zao mi je mladih zivota a posebno neduznih koji su stradali u sumanutoj voznji mladog i neizivljenog tatinog sina sa kolima koja nije sam zaradio ! Naravno da takav sin nije jedini i zato roditelji ne kupujte deci kola vec neka ih znojem sami zarade !!!!!!!!!!!! UZAS !!!!!!!!!!!!

neko

pre 7 godina

Neka procitaju ovo ljudi koji mogu pruziti svojoj deci ovakav luksuz.....i neka dobro razmisle! Naravno puno znaci i od deteta!

Lucija

pre 7 godina

Strasno! Invalid sam zahvaljujci pijanom vozacu,a moja prijateljica je mrtva, :'(

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija