• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

03.03.2017

00:00

POROŠENKO PRIPREMA BEKSTVO: Bivši poslanik Vrhovne rade, tvrdi da je u Španiju već poslao DVA AVIONA S NOVCEM?!

Vesti

POROŠENKO PRIPREMA BEKSTVO: Bivši poslanik Vrhovne rade, tvrdi da je u Španiju već poslao DVA AVIONA S NOVCEM?!

Podeli vest

Bivši poslanik ukrajinske Vrhovne rade Vladimir Olejnik tvrdi da se predsednik te zemlje Petro Porošenko priprema za beg u Španiju

Olejnik je rekao da je Porošenko u Španiju poslao dva aviona sa novcem i umetničkim vrednostima kao diplomatsku pošiljku, a tu informaciju, kako je naveo, dobio je od pripadnika carine i službe bezbednosti.

Pored toga, dodao je on, ambasador Ukrajine u Španiji, koji je ujedno i blizak Porošenkov prijatelj, počeo je da traži kuću za ukrajinskog predsednika.

„On će posle svima reći kako je iz Ukrajine bežao samo sa koferom u ruci“, zaključio je Olejnik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Barbara Liry

pre 7 godina

Kao Hitler. Preko fasistickih zemalja uz pomoc "karitasa" u latinsku Ameriku.

sinisa

pre 7 godina

Nema taj gde da se skloni posle ovog zla sto je uradio a ni mnogi oko njega.Njihova sudbina se zna.

Penzioner

pre 7 godina

Tako je i naš kralj, ostavljajući jugoslovenski narod na uništenje fašističkim zlikovcima, a sada se njegovom nasledniku svi redom klanjaju.

Sasa

pre 7 godina

Ukraina je u plusu u odnosu na Irak i Libiju nemoraju da zale za Janukovicem ziv je pa neka se vrati evo i Egipcani slave oslobadjanje Mubaraka...Ova NATO demokratija ih je sredila samo tako....\n

vlada

pre 7 godina

....a baš su ulagali u njega - mizerija! Čekam dan, kada će svi doći u Kremlj na poklonjenje vladaru na javi - Putinu! Tu mislim od "holivuda", do vladara "iz senke"! I savet, ne bacajte pare na naoružanje, jer sve više kasnite!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija