• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

03.03.2017

08:25

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) OTAC RAZAPEO DEČAKA NA KRST jer nije uradio domaći zadatak?!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) OTAC RAZAPEO DEČAKA NA KRST jer nije uradio domaći zadatak?!

Podeli vest

Desetogodišnji dečak razapet je na krst na trotoaru i ostavljen satima da čeka da se njegov otac smiluje da ga skine i pusti da se vrati kući


 

 Zvuči kao vest za rubriku verovali ili ne, ali nažalost, zaista se dogodila pre nekoliko dana u kineskom gradu Čungking.

Dečak je razapet na trotoaru ispred prodavnice njegovog oca. Dete kleči na plastičnoj gajbici na čijoj se sredini nalazi drveni stub, dok su mu ruke vezane i zalepljene selotejp trakom za drveni štap pričvršćen za stub tako da izgleda kao krst.

Okrutna kazna usledila je nakon što su učitelji obavestili oca da dečak ponovo nije uradio domaći zadatak. Otac je odlučio da kazni sina javno verujući da će ga javno poniženje naterati da redovno radi domaće zadatke i ispunjava sve obaveze vezane za školu. Dečak je na "krstu" proveo nekoliko sati.

Prema tvrdnjama komšija, otac je jako strog prema svojim sinovima, ali niko ne može da potvrdi da li se ovako brutalnim metodama služio i ranije. Upravo jedan od komšija uslikao je prizor i objavio na društvenim mrežama. Novinari loklanih medija potražili su oca koji je svoj postupak nonšalantno objasnio rečima da je "to bila samo šala" i da "nije ništa ozbiljno".

Nije poznato da li policija istražuje ovaj slučaj, ali će organi vlasti biti umešani, pošto je besni otac odlučio da tuži komšiju koji je fotografisao dečaka. Kako je otac objasnio loklalnim medijima, nije očekivao da će njegova prodavnica privućitoliko pažnje, a kao osnov za tužbu napominje da je fotografija objavljena bez njegove dozvole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 7 godina

Tako treba, ništa bez kazne. Tako je bilo i kod nas nekada, zbog toga smo postali, pravi ljudi. Ovi današnji, samo lopovi neradnici i ubice !!!!

Sale

pre 6 godina

Sta bre mucenje da je mene moj Otac bijo tako strog zavrsijo bih Fakultet ne jedva samo 8 razreda ok nisam za mucenje ali nama kad sam ja isao u Skolu bilo je jos gore na kolenima u cosku cucati na zrnevlje kukuruza pa ostadosmo zivi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija